Εθελοντική αιμοδοσία την Παρασκευή 29 Μαΐου από το Επιμελητήριο Λευκάδας

Η  Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Λευκάδας υπενθυμίζει στα μέλη του φορέα και σε όποιον άλλον επιθυμεί ότι έχει δημιουργηθεί από το 2012 στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας Τράπεζα Αίματος για την κάλυψη πιθανών αναγκών των μελών του Επιμελητηρίου.

Η διοίκηση του φορέα προτρέπει κάθε μέλος του να προσέλθει στο  Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας  την Παρασκευή 29/5 από τις 10:00 πμ μέχρι τις 13:00 μμ και να διαθέσει 10 λεπτά από το χρόνο του δίνοντας αίμα στην Τράπεζα Αίματος του Επιμελητηρίου Λευκάδας. Παρακαλούμε να αναφέρετε στους αρμόδιους του Τμήματος Αιμοδοσίας ότι είναι για την Τράπεζα Αίματος του Επιμελητηρίου Λευκάδας.

Εκτός της ημερομηνίας αυτής ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσφέρουν αίμα οποιαδήποτε ημέρα επιθυμούν στο Πνευματικό Κέντρο ώρες 09:00πμ  με 13:00μμ (εκτός Σαββατοκύριακων και Αργιών). Πάντοτε θα υπενθυμίζετε στους αρμόδιους του Τμήματος Αιμοδοσίας ότι η προσφορά σας είναι για την Τράπεζα Αίματος του Επιμελητηρίου Λευκάδας.

Με την εθελοντική αιμοδοσία προσφέρουμε ένα δώρο ζωής σε μέλη μας που το έχουν απόλυτη ανάγκη αν χρειαστούν ποτέ αίμα είτε οι ίδιοι είτε οι οικογένειές τους.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσφορά από το πολυτιμότερο για όσους το χρειάζονται θεραπευτικό μέσο, το αίμα.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Σκιαδαρέσης Σωτήρης