Συνεχίζονται οι αιτήσεις για την πρωτοβουλία «Μικροί Υπότροφοι» της Equal Society

Συνεχίζονται οι αιτήσεις για την πρωτοβουλία της Equal Society «Μικροί Υπότροφοι» όπου ο Οργανισμός σε συνεργασία με τα ξενόγλωσσα φροντιστήρια της Λευκάδας προσφέρει Υποτροφίες για την εκμάθηση ξένων γλωσσών.

Δικαιούχοι του προγράμματος είναι άπορες οικογένειες, παιδιά άνεργων γονέων, πολύτεκνοι, τρίτεκνοι και γενικά ευπαθείς ομάδες της Λευκάδας. Οι αιτήσεις υποβάλλονται στο γραφείο των Δομών της Equal Society στην  οδό Γουλιέλμου Δαίρπφελδ και Δημ. Βερροιώτη (είσοδος από Βούλη Βρεττού), στην κεντρική πλατεία Λευκάδας έως και την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου. Για αιτήσεις συμμετοχής και για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν καλέσουν και να κλείσουν ραντεβού στο 26450.22578.

Βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή των μαθητών στις Υποτροφίες είναι να μην έχουν ήδη εγγραφεί σε κάποιο ιδιωτικό φροντιστήριο, από το οποίο θα χρειαστεί να διακόψουν. Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι να ενταχθούν στο πρόγραμμα παιδιά οικογενειών, τα οποία λόγω οικονομικής αδυναμίας δεν θα μπορέσουν φέτος να παρακολουθήσουν μαθήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες επσκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο https://www.spoudazomeypotrofia.gr/mikroi-upotrofoi