Πρόσκληση για πεζοπορία στα μονοπάτια του Σύβρου

Κυριακή 27/10/2019

Η ετήσια καθιερωμένη διαδρομή στα μονοπάτια Συβρου και περιχώρων για τη τρέχουσα χρονιά, με ομοφωνία του Δ.Σ. του συλλογου, αποφασίστηκε να γίνει την Κυριακή 27/10/2019 και ώρα 08.00 και με αφετηρία την πλατεία του Συβρου. Ενημερωτικά για τους φίλους φυσιολάτρες πεζοπόρους, κάνουμε γνωστό ότι φετος θα εγκαινιάσουμε και το μονοπάτι των βουνών, με την ορεινή διαδρομή από Βουρνικα προς Λαϊνακι Αγ. Ηλία η και Αλατρο κατά επιλογή, με επιστροφή στον Συβρο από την πηγή του ΑΡΧΟΝΤΙΚΟΥ. Ενώ όσοι επιθυμούν μια ηπιότερη διαδρομή, θα μπορούν να επιλέξουν το πανέμορφο μονοπάτι των πηγών.

Η ορεινή διαδρομή είναι διαρκείας περίπου τριών ωρών δυνάμενη να επεκταθεί κατά βούληση καθώς το μονοπάτι των βουνών και από τον Βουρνικα, αλλά και από τον Συβρο διασυνδέεται με το μονοπάτι των πηγών. Στην ορεινή διαδρομή θα υπάρχει ντόπιος οδηγός- ξεναγός.

Απευθυνόμαστε στους ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων, που συμμερίζονται τις προσπαθειες μας για την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς της ενδοχώρας του νησιού μας και την ανάπτυξη του περιβαλλοντικού τουρισμού και επιθυμούν αφενός να διευκολύνουν τη μεγαλιτερη προσέλευση περιηγητών πεζοπόρων αλλά και την παράλληλη προβολή τους με προσφορά έκπτωσης 40% για το τριήμερο της αργίας, να επικοινωνήσουν με τα μέλη του συλλόγου για να γίνει συμπληρωματική ανακοίνωση από την ιστοσελίδα μας αλλά και τα Λευκαδιτικα μέσα ενημέρωσης.

Το Δ. Σ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: δέντρο, γρασίδι, φυτό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες και φύση