Δήμος Λευκάδας: Τιμητική βράβευση αθλητών τοξοβολίας

Τιμητική Βράβευση Διακριθέντων Αθλητών Τοξοβολίας 3η Πανελληνιονικής Αθλητρια των Προγραμμάτων Μαζικού Αθλητισμού του Δήμου Λευκάδας

Ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Δρακονταειδής και ο Αντιδήμαρχος – Πρόεδρος της Kοινωφελούς ΔΕΠΟΚΑΛ Θανάσης Περδικάρης υποδέχθηκαν την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018 στο Δημαρχείο αθλητές της τοξοβολίας που διακρίθηκαν στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Τους αθλητές συνόδευε ο Δημήτρης Ροντογιάννης, Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής – υπεύθυνος τοξοβολίας του Προγράμματος «Άθληση για Όλους» και ο αθλητής του Τμήματος Βασίλης Ρουμελιωτάκης.

Ο αθλητής Κωστής Κωνσταντόπουλος, ο οποίος πραγματοποιεί και προπονήσεις με το Τμήμα Τοξοβολίας του Προγράμματος, προσφέροντας βοήθεια και πολύτιμες συμβουλές στους υπόλοιπους αθλητές, κατέκτησε την 2η θέση στο Ομαδικό Ανδρών.

Η αθλήτρια Αγγελική Μπούρα η οποία συμμετέχει και προπονείται στο Πρόγραμμα «Άθληση για Όλους» που υλοποιεί η Κοινωφελής ΔΕΠΟΚΑΛ, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, κατέκτησε την 3η θέση στο Ομαδικό Γυναικών.

Ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος συγχάρηκαν τους αθλητές για τις διακρίσεις τονίζοντας ότι είναι μεγάλη τιμή για τον Δήμο μας και τους ευχαρίστησαν για τη βοήθειά τους στη διάδοση του αθλήματος, αναφέροντας και τη συνεισφορά του Δημήτρη Ροντογιάννη. Επίσης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν προοπτικές και μελλοντικές δράσεις – εκδηλώσεις για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Τέλος εξέφρασαν ικανοποίηση για την εξαιρετική πορεία όλων των προγραμμάτων άθλησης, την αύξηση των αθλούμενων και τα θετικά αποτελέσματα που υπάρχουν από τη σωστή οργάνωση, την πολύ καλή παρουσία όλων των πτυχιούχων φυσικής αγωγής, την εξαιρετική δουλειά της υπεύθυνης σχεδιασμού και των Υπηρεσιών της ΔΕΠΟΚΑΛ, την αποτελεσματική συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Οι αθλητές ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο για τη βράβευση, εκφράζοντας τη χαρά τους για το σημαντικό έργο που συντελείται στο μαζικό αθλητισμό και δηλώνοντας ότι θα συνεχίσουν να συμμετέχουν και να το στηρίζουν.

Ακολούθησε η τιμητική βράβευση των αθλητών από τον Δήμαρχο Λευκάδας.

Από τον Δήμο Λευκάδας