«The Thing About Greece – Wind & Water»: Η νέα σειρά για το kitesurf με γυρίσματα και στη Λευκάδα

Η νέα σειρά του VICE, «The Thing About Greece – Wind & Water», έρχεται στο Netwix τη Δευτέρα 17 Ιουλίου.

To kitesurf είναι ένα extreme sport που αναπτύσσεται με ιλιγγιώδη ρυθμό σε όλο τον πλανήτη. Μάλιστα, η χώρα μας, με τον αέρα, τις πανέμορφες παραλίες και τα κρυστάλλινα νερά της προσελκύει χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο που έρχονται για kitesurfing. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τους Έλληνες, που θα έπρεπε να είναι πολύ περισσότεροι.

Το «The Thing About Greece – Wind & Water», η νέα καλοκαιρινή σειρά του VICE που έρχεται στο Netwix τη Δευτέρα 17 Ιουλίου ασχολείται ακριβώς με αυτό: το kitesurf στην Ελλάδα. Μας ταξιδεύει στον κόσμο του δημοφιλούς water sport μέσα από οκτώ επεισόδια, καθώς και σε μερικά από τα πιο όμορφα σημεία στην Ελλάδα, όπου κυριαρχούν ο αέρας και το νερό.

https://www.facebook.com/ViceGreece/videos/741587122710401/

Ο Ben Bowd, που θεωρείται ο καλύτερος αθλητής freestyle kitesurfing στη χώρα μας, και μια παρέα από τους πιο πωρωμένους Έλληνες kitesurfers, θα προσπαθήσουν να εμπνεύσουν (τους νέους), να αφυπνίσουν (τις τοπικές κοινωνίες) και να αγωνιστούν (για τον τίτλο του καλύτερου Έλληνα αθλητή).

Ακολουθούμε τις ζωές τους για δυο καλοκαίρια, σε ένα μοναδικό ταξίδι εμπειριών στην Ελλάδα, σε μια δυνατή περιπέτεια με ατελείωτη δράση, σε μαγικά νερά και μέρη γεμάτα ιστορία και παραδόσεις.

Σε αυτήν τη σειρά, θα συναντήσουμε, πέρα από τον Ben Bowd, τους Λυκούργο Νεοφώτιστο, Tom Charlton, Δημήτρη Σοφτά και Nikol Κοwalska.

Δείτε μερικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα:

Παραγωγή: Αλέξανδρος Παπαπασχάλης
Βοηθός Παραγωγής: Ορέστης Ζούμπος
Σκηνοθεσία: Θεμιστοκλής Λαμπρίδης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Δημήτρης Λαμπρίδης
Κάμερα: Θεμιστοκλής Λαμπρίδης, Δημήτρης Λαμπρίδης
Μοντάζ: Thomas Kunstler
Βοηθός Μοντάζ: Θεμιστοκλής Λαμπρίδης, Δημήτρης Λαμπρίδης
Γραφικά: Λουκάς Ζώρζος
Μετάφραση: Γιώργος Κασιμάτης
Πρωτότυπη Μουσική: Rami Winston, Βασίλης Βάββας, Constantine The G, Flavio Rossi

Πηγή