Με M. Φαραντούρη, D. Lynch, Τάκη Φαραζή και Shantel το Preveza Jazz Festival

Με τη συμμετοχή μουσικών από πολλές γωνιές της υφηλίου, τους μοναδικούς Μαρία Φαραντούρη και David Lynch, καθώς και τον διεθνούς φήμης Shantel, θα πραγματοποιηθεί για 22η χρονιά το Preveza Jazz Festival, από τις 30 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν το πρόγραμμα του φεστιβάλ, που εγγυάται ένα τετραήμερο γεμάτο με αξέχαστες εμφανίσεις, μουσική ποικιλία και ατελείωτη διασκέδαση.
Την Πέμπτη 30 Μαΐου στη σκηνή του Preveza Jazz Festival θα ανέβουν η Χορωδία Αρμονία της Πρέβεζας και οι Dock In Absolute από το Λουξεμβούργο και Nils Landgren Funk Unit από τη Σουηδία. Την Παρασκευή 31 Μαΐου η σκυτάλη θα περάσει στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας, το AJS Quartet από την Αλβανία και τους Botticelli Baby από τη Γερμανία. Το line up του Σαββάτου 1 Ιουνίου περιλαμβάνει τους Product May Contain από την Πολωνία και τους Μαρία Φαραντούρη με τον σαξοφωνίστα David Lynch και τον πιανίστα Tάκη Φαραζή να τη συνοδεύουν. Η αυλαία πέφτει την Κυριακή 2 Ιουνίου με τους Jazz Express από την Ελλάδα και τον Shantel, κορυφαία μορφή του βαλκανικού dancefloor, τον οποίο θα συνοδεύουν η Bucovina Club Soundsystem και ο Θωμάς Κωνσταντίνου.
Όλες οι συναυλίες πραγματοποιούνται στον παραλιακό πεζόδρομο της Πρέβεζας, με ώρα έναρξης 9 το βράδυ και ελεύθερη είσοδο.
Το Preveza Jazz Festival συνδιοργανώνεται με την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας και τον Δήμο Πρέβεζας, με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού, της Πρεσβείας του Λουξεμβούργου, του Σουηδικού Ινστιτούτου και της Πρεσβείας της Πολωνίας.

πηγή