Αθήνα: Σε κατάμεστη αίθουσα παρουσιάστηκε χθες το βιβλίο του Π. Σκληρού

Παρουσία πλήθους κόσμου, που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα Γιάννης Μαρίνος (Πρώην Πολυχώρος) του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η παρουσίαση του βιβλίου του Παναγιώτη Σκληρού, “Μικρές λευκαδίτικες ιστορίες” από τις εκδόσεις fagotto books.

Η παρουσίαση ξεκίνησε με τη δημοσιογράφο, κα. Νίκη Λυμπεράκη που ήταν και η συντονίστρια της παρουσίασης. Εν συνεχεία ο λόγος δόθηκε στους Σπύρο Φλογαΐτη, ομότ. καθηγητή Νομικής Ε.Κ.Π.Α., Βασιλική Χρυσανθοπούλου, αναπλ. καθηγήτρια Κοιν. Λαογραφίας, Τμήμα Φιλολογίας, Ε.Κ.Π.Α., Αγγελική Γαζή, επικ. καθηγήτρια Ψυχολογίας των Μέσων, Πάντειο Παν/μιο, Γιάννη Πολίτη, δημοσιογράφο και Βασίλη Φίλιππα, συγγραφέα και ερευνητή. Την παρουσίαση έκλεισε ο συγγραφέας κ. Παναγιώτης Σκληρός, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους ομιλητές, τους διοργανωτές και το κοινό για την εγκάρδια παρουσία τους, προανήγγειλε ότι έχει στα σκαριά ένα νέο βιβλίο.

Αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασαν οι ηθοποιοί Πόπη ΣολδάτουΔημήτρης Βερύκιος και ο δάσκαλος-θεολόγος Χρ. Γιάννης Φουρλάνος συνοδεία μουσικής από τον Κωνσταντίνο Φουρλάνο.