Έρχεται το Lefkada Beach Volley Event στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου στην Παραλία Κάθισμα

Στη Λευκάδα, και ειδικότερα στην Παραλία Κάθισμα, θα χτυπά η καρδιά της Πετοσφαίρισης στην Άμμο (beach volley) το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2022, όπου η Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας, με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ), διοργανώνει το «Lefkada Beach Volley Event (#LefkadaBV)», ένα πολύπλευρο αθλητικό γεγονός ενταγμένο στο επίσημο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού #BeActive.

Το πρόγραμμα του διημέρου

Το Lefkada Beach Volleyball Event 2022 περιλαμβάνει μια σειρά αγώνων επίδειξης από αθλήτριες σε εθνικό επίπεδο και αθλήτριες της τοπικής ομάδας Πετοσφαίρισης, καθώς και ανοικτό τουρνουά για αθλούμενους/νες που θα βρίσκονται στο νησί είτε ως μόνιμα διαμένοντες ή ως επισκέτες/τριες.

Όλοι οι αγώνες (επίδειξης και τουρνουά) θα διεξαχθούν στην Παραλία Κάθισμα της Λευκάδας, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022 από 15:30 έως 19:30, ενώ την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 από 10:30 έως 14:00.

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες στην Γενική Προκήρυξη (https://drive.google.com/file/d/1Oq4ylSnFio4VKIQhqbhriu5FIYBH9J4B/view?usp=sharing) και στην Ειδική Προκήρυξη (https://drive.google.com/file/d/1N6DH4E6_idJJGg2ydtQMntWnDIemHdTP/view?usp=sharing) των αγώνων.

Η συμμετοχή στους αγώνες είναι ΔΩΡΕΑΝ τόσο για αθλούμενους όσο και για το κοινό / θεατές.

Όμως, παράλληλα με το καθαρά αγωνιστικό μέρος του LefkadaBV, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 12:00 έως 14:00, στο Διοικητήριο της Π.Ε. Λευκάδας (Αίθουσα Συνεδριάσεων), θα διεξαχθεί ημερίδα με θέμα «Αθλητισμός για Όλους και Αθλητικός Τουρισμός» και ομιλητές καθηγητές της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).