Κατασκήνωση στην Ιθάκη από το Κέντρο Νεότητας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Και η Ιθάκη έχει τη δική της Κατασκήνωση!

Μια όμορφη δραστηριότητα, που αγαπήθηκε πολύ τα καλοκαίρια του 2018 και 2019 που πρωτοξεκίνησε από την τοπική μας Εκκλησία, έρχεται και πάλι να χαρίσει στα παιδιά της Ιθάκης στιγμές χαράς και εμπειρίες ευλογημένες μέσα στην υπέροχη φύση του Ιονίου και, προ πάντων, στην αγκαλιά του Χριστού μας.

Αφορά παιδιά, αγόρια και κορίτσια, από την Β΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου, που καλούνται να παίξουν και να ζήσουν ομαδικά για πέντε ημέρες, από τη Δευτέρα 27 Ιουνίου μέχρι και την Παρασκευή 1η Ιουλίου 2022, από τις 9.00 το πρωί ως τις 2.00 το μεσημέρι, με τη φροντίδα των μεγαλύτερων παιδιών.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εξορμήσεις στις εξοχές του Βαθέος και των χωριών του ομηρικού νησιού, γνωριμία με τις εκκλησίες μας και λατρευτικές ευκαιρίες και μια ποικιλία από δραστηριότητες ενδιαφέρουσες για τα παιδιά της ηλικίας αυτής, τραγούδι, κατασκευές, μα προπάντων ΑΦΘΟΝΟ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες από τον υπεύθυνο του προγράμματος, π. Ιωαννίκιο Ζαμπέλη, δηλώνοντας συμμετοχή μέχρι τις 20 Ιουνίου στα τηλέφωνα: 2645022415, εσ.: 22 και 6974795265.

Από τις Εκκλ. Κατασκηνώσεις Ι. Μ. Λευκάδος και Ιθάκης «Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ»