Φιλανθρωπική ποδηλατάδα από τον Φίλανδρο

Να υπενθυμίσουμε στους φίλους του συλλόγου αλλά και σε όλο τον κόσμο του νησιού, πως ο Φίλανδρος την Πέμπτη 22/12/2019 και ώρα 11:00πμ στο Πνευματικό Κέντρο Λευκάδας θα πραγματοποιήσει Φιλανθρωπική Ποδηλατάδα. Η μικρή αυτή εξόρμηση-γύρα των 4 περίπου χλμ στο κέντρο της πόλης έχει σαν σκοπό να αφυπνίσει μικρούς και μεγάλους στον εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης αλλά και να συνδράμουμε όλοι με την συμβολική συμμετοχή του 2 ευρώ, στην συγκέντρωση χρηματικού ποσού το οποίο θα διατεθεί για την στήριξη μη κερδοσκοπικών φιλανθρωπικών σωματείων της πόλης μαςκαθώς και για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας.

Ο Φίλανδρος ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Δήμου Λευκάδας για συνεργασία με τους τοπικούς συλλόγους προκειμένου να ενισχύσουν τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του νησιού μας, δίνει το παρών με την προαναφερθείσα εκδήλωση.

Κάλεσμα λοιπόν αγάπης σε όλους και όλες να βρεθούν δίπλα στον Φίλανδρο προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια αυτή. Στο τέλος ένα ζεστή σοκολάτα και χειροποίητα γλυκίσματα θα δοθούν ως ελάχιστη επιβράβευσησε όλους τους συμμετέχοντες.

Κλείνοντας η φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση θα κληρωθούν τρία ποδήλατα ανάμεσα στους παρευρισκόμενους!

εκ του ΔΣ
ΑΣΛ Φίλανδρος