Πρόσκληση συμμετοχής στην Ημέρα Ποίησης από τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Λευκάδας

Καλούμε όσους/όσες γράφουν ποίηση να δηλώσουν συμμετοχή με ποίημα (ή ποιήματά τους), το οποίο θα παρουσιάσουν οι ίδιοι/ες στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης (21 Μαρτίου 2019) στη Λευκάδα. Τους καλούμε επίσης, εφόσον έχουν τη δυνατότητα, να προσφέρουν ένα ή και περισσότερα αντίτυπα, τα οποία θα δοθούν ως δώρο, σε διαδικασία κλήρωσης, που θα πραγματοποιηθεί κατά την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης.

Τις εκδηλώσεις διοργανώνει ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Λευκάδας, ο Κύκλος των Ποιητών (Αθήνας), σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας και το Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων του Π.Κ. Δήμου Λευκάδας.

Η γενική θεματική, προσδιορισμένη από τον Κύκλο των Ποιητών είναι: Ποίηση, Φύση, Περιβάλλον. Ειδικά για τη Λευκάδα το θέμα μας είναι: «Στίχοι «αντι-γράφουν» θάλασσες» (Ποιητικό αφιέρωμα στις θάλασσες του νησιού μας).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας στα τηλέφωνα: 697 55 800 45 (Βιβή Κοψιδά-Βρεττού) και 697 90 82 014 ή στα email: kopsidav@yahoo.gr και kopsidaanna@yahoo.gr

Εκ μέρους του Δ. Σ.

Η Πρόεδρος                                                                      Η Γενική Γραμματέας

Δρ. Παρασκευή Κοψιδά-Βρεττού                                  Κατερίνα Ροντογιάννη