Λίγες θέσεις έμειναν ακόμα για τον χάρτη Epirus Riviera Guide 2019

Εξασφαλίστε θέση στο νέο διαφημιστικό χάρτη Epirus Riviera Guide

Ο διαφημιστικός χάρτης Epirus Riviera Guide, διπλασιάστηκε σε μέγεθος (60εκ. x 92 εκ.) και εκδίδεται για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε τιράζ 25.000 αντιτύπων! Ο χάρτης θα διανέμεται δωρεάν απ΄ όλους τους διαφημιζόμενους και όλα τα σημαντικά σημεία διανομής κατά μήκος της Ηπειρωτικής Ριβιέρας όπως από KTEΛ, τουριστικά γραφεία, από το γραφείο τουριστικής προβολής του δημου Πρέβεζας, ταξί, μαρίνες, γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων και επιλεγμένα καταλύματα.

Πρόκειται για το πλέον χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του επισκέπτη το οποίο μέσα από ενδιαφέρουσες διαδρομές θα του συστήσει την ηπειρωτική ριβιέρα και όλα τα σημεία ενδιαφέροντος που παρουσιάζει αλλά και προτάσεις για διαμονή, φαγητό, δραστηριότητες και όλες τις υπηρεσίες που θα του φανούν χρήσιμες κατά τη διαμονή του.

Λόγω του ότι ο διαφημιστικός χάρτης είναι το πρώτο έντυπο στο οποίο ο επισκέπτης έχει εύκολη πρόσβαση, η διαφήμισή σας σε αυτόν έχει άμεσο αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα σημεία διανομής τροφοδοτούνται διαρκώς.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με τις διαθέσιμες θέσεις και τα μεγέθη των διαθέσιμων καταχωρήσεων, μπορείτε να καλέσετε την κυρία Ευρυνόμη Ζάβρα, υπεύθυνη του Epirus Riviera Guide στο τηλέφωνο 6947540949 ή να στείλετε μήνυμα στο ad@lefkadaslowguide.gr.

Θέσεις περιορισμένες

Ο περσινός χάρτης του 2018