Ημερίδα «Ρύθμιση Οφειλών και Παροχή Δεύτερης Ευκαιρίας» από το Επιμελητήριο Λευκάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρόσκληση σε ημερίδα από το Επιμελητήριο Λευκάδας για «Ρύθμιση Οφειλών και Παροχή Δεύτερης Ευκαιρίας»

Το Επιμελητήριο Λευκάδας σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα ώστε όλοι οι δικαιούχοι-μέλη μας να ενημερωθούν σχετικά με τη «Ρύθμιση Οφειλών και Παροχή Δεύτερης Ευκαιρίας»

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο, Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου 2022, 12:00-13:00 με  Κεντρική ομιλήτρια την Ειδική Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Μαριαλένα Αθανασοπούλου.

Η Ειδική Γραμματέας κα Μαριαλένα Αθανασοπούλου και οι συνεργάτες της θα παρουσιάσουν και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις για τα ακόλουθα θέματα:

  • Το θεσμικό πλαίσιο για τη ρύθμιση και την απαλλαγή οφειλών – παροχή 2ης ευκαιρίας
  • Τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών για τις επιχειρήσεις όπου με βάση εισοδηματικά κριτήρια προβλέπεται και αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία σε έως 240 δόσεις
  • Τη ρύθμιση οφειλών μέσω της διαδικασίας της εξυγίανσης επιχειρήσεων
  • Το μηχανισμό έγκαιρης προειδοποίησης για τις επιχειρήσεις ως καινοτόμο εργαλείο πρόληψης κινδύνων που απειλούν την βιωσιμότητά τους

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και εκτός από δια ζώσης όποιος επιθυμεί θα μπορεί να παρακολουθήσει και μέσω πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή μέσω e-mail στο enimerosi.lefkadachamber@gmail.com ή καλώντας στο 2645022686(κα Λάζαρη) δηλώνοντας ονοματεπώνυμο κιν. τηλέφωνο  και e-mail.

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης