Π.Ε. Λευκάδας: Σε εξέλιξη η κατασκευή γηπέδου μπάσκετ & βόλεϊ στο προαύλιο του 2ου& 3ου Δημοτικού Σχολείου Λευκάδας

Δελτίο Τύπου

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας για τη συντήρηση και βελτίωση των σχολικών μονάδων του νησιού. Αυτή τη φορά στο 2ο & 3ο Δημοτικό Σχολείο Λευκάδας, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες κατασκευής ανοικτού Γηπέδου Μπάσκετ – Βόλεϊ στο προαύλιό του.

«Αλλάζει όψη και το προαύλιο του 2ου & 3ου Δημοτικού, με τη διαμόρφωση μιας αθλητικής εγκατάστασης για μπάσκετ & βόλεϊ. Με όραμα και αγάπη για τη σχολική κοινότητα, αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα που μας δίνεται, προκειμένου να βελτιώσουμε τις συνθήκες, στις οποίες φοιτούν και παίζουν οι μαθητές των σχολείων του νησιού μας» ανέφερε σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς.

Το υπό κατασκευή Γήπεδο Μπάσκετ – Βόλεϊ στο προαύλιο του 2ου & 3ου Δημοτικού Σχολείου Λευκάδας – όπως και το νέο προαύλιο που ολοκληρώθηκε στο 4ο Νηπιαγωγείο Λευκάδας, και η νέα αντικεραυνική προστασία που τοποθετήθηκε στο σχολικό συγκρότημα του 1ου Γυμνασίου – Λυκείου Λευκάδας – είναι στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση Σχολικών Μονάδων Π.Ε. Λευκάδας», προϋπολογισμού 63.000 ευρώ, με χρηματοδότηση και υλοποίηση από την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδα.