Π.Ε. Λευκάδας: Τοποθετήθηκε νέα αντικεραυνική προστασία στο 1ο Γυμνάσιο – Λύκειο Λευκάδας

Δελτίο Τύπου

Ανδρέας Κτενάς: «Προέχει η ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών» – Νέα αντικεραυνική προστασία στο σχολικό συγκρότημα του 1ου Γυμνασίου – Λυκείου Λευκάδας

Στην εγκατάσταση νέας αντικεραυνικής προστασίας στο σχολικό συγκρότημα του 1ου Γυμνασίου – Λυκείου Λευκάδας προχώρησε η Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας, στο πλαίσιο των παρεμβάσεων που πραγματοποιεί σε σχολικές μονάδες της Π.Ε. Λευκάδας.

«Η κλιματική αλλαγή είναι εδώ και η περιοχή μας, ως γνωστό, είναι ευάλωτη στα έντονα καιρικά φαινόμενα. Για αυτό εγκαταστήσαμε νέα αντικεραυνική προστασία στο 1ο Γυμνάσιο – Λύκειο για την προφύλαξη και την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών» ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς.

Οι παρεμβάσεις στο 1ο Γυμνάσιο – Λύκειο Λευκάδας γίνονται στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση Σχολικών Μονάδων Π.Ε. Λευκάδας», που εκτελεί και χρηματοδοτεί από ιδίους πόρους η Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας, και το οποίο περιλαμβάνει επίσης εργασίες συντήρησης και στο 4ο Νηπιαγωγείο Λευκάδας, αλλά και στο συγκρότημα του 2ου & 3ου Δημοτικού Σχολείου Λευκάδας.