Οι Fortissimo, το πρώτο ελληνικό γυναικείο electric string quartet στο Κηποθέατρο «Άγγελος Σικελιανός»

Πέμπτη 6 Αυγούστου, 21.30
Κηποθέατρο «Άγγελος Σικελιανός»
Τιμή εισόδου 8€

Οι Fortissimo είναι το πρώτο ελληνικό γυναικείο electric string quartet με συμμετοχές σε πολύ μεγάλες διοργανώσεις σε πολλά μέρη του κόσμου όπως Βρετανία, Γαλλία, Ισπανία, Μαρόκο, Ιταλία, Σουηδία, Μάλτα, Βέλγιο, Βραζιλία, Ινδία. Support group στο θρυλικό συγκρότημα των Scorpions στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και των Deep Purple. Οι Fortissimo είναι ένα εκπληκτικό ηλεκτρικό κουαρτέτο εγχόρδων που συνδυάζει την κλασική μουσική με πιο μοντέρνα ακούσματα ποπ, ροκ και λάτιν.

Τα μέλη του κουαρτέτου, τέσσερις όμορφες και ταλαντούχες κοπέλες, αφού ολοκλήρωσαν τις μουσικές τους σπουδές σε αξιόλογες σχολές της Ελλάδας, Βρετανίας και Γερμανίας δημιούργησαν το πρώτο ελληνικό ηλεκτρικό κουαρτέτο εγχόρδων το οποίο απέκτησε παγκόσμια αποδοχή. Έχοντας ως έδρα τους την Θεσσαλονίκη, οι Fortissimo έχουν κατακτήσει το ελληνικό κοινό. Η καταπληκτική τους ικανότητα να ενώνουν την κλασική μουσική με μοντέρνους ηλεκτρονικούς ήχους, καθώς και η εκρηκτική σκηνική παρουσία τους, έχει φέρει στις Fortissimo φανατικούς θαυμαστές διαφόρων ηλικιών, και εθνικοτήτων.

Oι Fortissimo, λόγω του πρωτοποριακού τους ήχου, έχουν συμμετάσχει σε πολύ αξιόλογες εκδηλώσεις, όπως έχουν εμφανιστεί τρεις φορές προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας και έχουν προσκληθεί από όλες τις σημαντικές τηλεοπτικές εκπομπές της Ελλάδας και της Κύπρου όπου έκλεψαν τις εντυπώσεις με την δυναμική τους εμφάνισή και το υψηλό καλλιτεχνικό τους επίπεδο. Παράλληλα με τις live εμφανίσεις τους, το C Music TV, τηλεοπτικό κανάλι με έδρα το Λονδίνο και μετάδοση σε όλο τον κόσμο, διάλεξε το βίντεο κλιπ «Electric Storm» των Fortissimo για δύο από τα promo video του. Οι Fortissimo έχουν προσκληθεί να εμφανιστούν σε πολύ μεγάλες διοργανώσεις και events σε πολλά μέρη του κόσμου όπως Λονδίνο, Παρίσι, Βρυξέλλες, Στοκχόλμη, Ρώμη, Μιλάνο, Σαρδηνία, Μάλτα, Κωνσταντινούπολη, Ίμπιζα, Κανάρια Νησιά, Μαρακές, Σάο Πάολο, Νέο Δελχί και πολλά ακόμα!

FORTISSIMO Electric String Quartet

Mαρία Εκλεκτού
Μαρία Μητριζάκη
Σύλβια Σουπίλα
Κέλυ Βασιλειάδου