Ενημέρωση για τον τρόπο υποδοχής και εξυπηρέτησης στις υπηρεσίες του Δήμου Λευκάδας

Ο Δήμος Λευκάδας στα πλαίσια της ομαλής μετάβασης στην κανονικότητα και αφού συμμορφώνεται στις διαρκείς και επικαιροποιημένες υποδείξεις και οδηγίες των ειδικών, καθώς και τις εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών σας ενημερώνει για τον τρόπο υποδοχής και εξυπηρέτησης στις υπηρεσίες του:

Από τη Δευτέρα 01-06-2020 όλες οι διευθύνσεις και τα τμήματα του Δήμου θα δέχονται κοινό για τη διεκπεραίωση των υποθέσεων του, εφόσον αυτές δεν δύναται να τακτοποιηθούν εξ αποστάσεως με χρήση ηλεκτρονικών μέσων ή τηλεφωνικής επικοινωνίας ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, και κατόπιν άδειας εισόδου από αρμόδιο υπάλληλο στην κύρια είσοδο.

Αυστηρά και με ευθύνη των αρμοδίων υπαλλήλων θα τηρείται η προτεραιότητα, οι αποστάσεις και τα μέτρα ασφαλείας. Ήδη στον Δήμο μας έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα προστασίας υπαλλήλων και εξυπηρετουμένων όπως προστατευτικά plexiglass, αντισηπτικά, μέτρα ατομικής προστασίας, οριοδείκτες κ.λ.π.

Η προσαρμογή στις νέες συνθήκες είναι επιβεβλημένη για όλους όπως και η τήρηση των κανόνων ασφαλείας.

Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση που δείξατε το προηγούμενο διάστημα της υγειονομικής κρίσης και αναμένουμε την κατανόησή σας στις νέες συνθήκες εξυπηρέτησης στους χώρους των δημοτικών κτιρίων.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ