Ξεκινούν τα «Lefka Χριστούγεννα» στην πλατεία Μαρκά

Το Επιμελητήριο Λευκάδας για 3η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον νησί μας. Τα Lefka Χριστούγεννα πλέον έχουν γίνει θεσμός στον τόπο μας .

Το παγοδρόμιο είναι έτοιμο και φέτος εγκαταστάθηκε στην πλατεία Mαρκά, ανοίγει τις πύλες του την Tετάρτη 12 Δεκεμβρίου και θα παραμείνει μέχρι τη Κυριακή 13 Ιανουαρίου.

Τo παραμυθένιο σπιτάκι του Αϊ Βασίλη είναι έτοιμο και περιμένει τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους για να φωτογραφηθούν μαζί του και να του παραδώσουν το γράμμα τους.

Ενώ το σπιτάκι δραστηριοτήτων έχει εμπλουτιστεί με πολλές κατασκευές και τα ξωτικά περιμένουν να ζωγραφίσουν χριστουγεννιάτικες φιγούρες στα πρόσωπα μικρών και μεγάλων.

Το Επιμελητήριο Λευκάδας και αυτή τη χρoνιά εμπλουτίζει τις εκδηλώσεις του με κάτι καινούργιο, πιο παραμυθένιο και πιο μαγευτικό από την προηγουμένη χρονιά, το σημαντικότερο όμως είναι ότι κάθε χρόνο εμπλουτίζεται με αγάπη και όραμα για ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας.

Αυτές τις Γιορτές, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με πιο μαγικό σκηνικό των Χριστουγέννων, με τη χαρά που θα προσφέρει το χριστουγεννιάτικο χωριό της πόλης!

Ώρες λειτουργίας
Καθημερινά 12:00μ.μ. -23:00μ.μ.
Σαββατοκύριακο και αργίες 10:00π.μ.-23:00μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων
Γενική είσοδος: 5 € (για όλες τις ηλικίες, με δυνατότητα παραμονής 30’ στο παγοδρόμιο)

Για το Επιμελητήριο Λευκάδας
Ο Πρόεδρος
Σωτήριος Σκιαδαρέσης