Ανακοίνωση Δήμου Λευκάδας σχετικά με την εθελοντική αιμοδοσία στο Νοσοκομείο Λευκάδας

Ο Δήμαρχος Λευκάδας Κων/νος Δρακονταειδής και το Δημοτικό Συμβούλιο, εκφράζουν την οδύνη τους για την πρωτοφανή τραγωδία που βιώνουν οι κάτοικοι των πυρόπληκτων περιοχών της Αττικής, εξαιτίας των φονικών πυρκαγιών.

Σε επικοινωνία με τους Δήμους Ραφήνας-Πικερμίου, Μαραθώνα και Μεγάρων εκφράστηκε η συμπαράσταση του Δήμου μας και της τοπικής κοινωνίας  για την σκληρή δοκιμασία που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των περιοχών.

Ο Δήμος μας ζήτησε να ενημερωθεί για τις ανάγκες που υπάρχουν στην περιοχή και στους κατοίκους της, προκειμένου να ανταποκριθεί με όσες δυνάμεις διαθέτει. Για τον ίδιο λόγο υπήρξε επικοινωνία και με το Κέντρο Διαχείρισης Αποθήκευσης Εφοδιασμού της Περιφέρειας Αττικής.

Βρισκόμαστε σε αναμονή και περιμένουμε την υπεύθυνη ενημέρωση για το είδος της βοήθειας που θα απαιτηθεί και τις νέες ανάγκες που θα προκύψουν για τις πληγείσες, από τη φονική πυρκαγιά, περιοχές της Αττικής. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε για τον τρόπο συνδρομής σας με νεότερη ανακοίνωση του Δήμου μας.

Ανεξάρτητα από τα παραπάνω και επειδή υπάρχει μεγάλη ανάγκη αίματος, σε μια εποχή με μειωμένα αποθέματα λόγω καλοκαιριού, ο Δήμος Λευκάδας καλεί όλους τους πολίτες να προσέλθουν για εθελοντική αιμοδοσία στο Νοσοκομείο Λευκάδας: εργάσιμες ημέρες 8.30 – 14.00  και το απόγευμα μετά τις 19.00, Σάββατο – Κυριακή 11.00 – 13.00.

Από το Δήμο Λευκάδας