Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο Κηποθέατρο Πρέβεζας

Τρίτη 7 Αυγούστου
Ώρα 20:30
Κηποθέατρο Πρέβεζας

facebook event

Ο Alkinoos Ioannidis – Αλκίνοος Ιωαννίδης παρουσιάζει φέτος ένα σόλο πρόγραμμα. Μόνος επί σκηνής, παίζει και τραγουδάει τα τραγούδια του στην απλούστερη μορφή τους, μεταφέροντάς μας στη στιγμή της δημιουργίας τους. Ακολουθώντας μια παράδοση αιώνων, αυτή των τροβαδούρων, ταξιδεύει από πόλη σε πόλη μεταφέροντας αισθήσεις, αισθήματα, σκέψεις, εμπειρίες, όνειρα και πραγματικότητες που αφορούν όλους μας.

Το πρόγραμμα παρουσιάστηκε την Άνοιξη σε πολλές χώρες της Ευρώπης, ενώ στην Ελλάδα έχει παρουσιαστεί κατά καιρούς σε μικρούς χώρους, αλλά και σε μεγάλα θέατρα, όπως το Θέατρο Λυκαβηττού στην Αθήνα και το Θέατρο Δάσους στην Θεσσαλονίκη.

Ένα πρόγραμμα ακρόασης αλλά και συμμετοχής, που μας ταξιδεύει μέσα από τις εντάσεις και τις σιωπές του στον πυρήνα της ιερής αυτής τέχνης. Πρωταγωνιστές, όπως πάντα, τα ίδια τα τραγούδια. Στέκονται μπροστά μας γυμνά και ευάλωτα, όπως γεννήθηκαν, αλλά και δυνατά όσο ποτέ. Μαζί τους ζούμε την κατάργηση της απόστασης, τη διεύρυνση του χρόνου, την μαγεία της συνύπαρξης, την μετατροπή του μοναχικού σε συλλογικό.

Αλκίνοος Ιωαννίδης: κλασική και ακουστική κιθάρα, λαούτο, φωνή
Βαγγέλης Λάππας, Βασίλης Δρούγκας: Ηχοληψία
Κωνσταντίνος Μαργκάς: Φώτα

Μια συνδιοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Πρέβεζας “Ο Κήπος των Τεχνών – ArtGarden” της “Db Sounds” και της “Love Light Productions”

Εισιτήρια: 13 ευρώ (Προπώληση), 15 ευρώ (Είσοδος)

Προπώληση Εισιτηρίων

Πρέβεζα

Αποθήκη (Bar)
dB Music Store (Μουσικό Κατάστημα)
Κύκλος (Βιβλιοπωλείο)
Μποτίλα στο Πέλαγο (cafe-bar)

Άρτα
Χάρτα (Εναλλακτικό καφενείο)

Λευκάδα-ΓιάννεναΤα σημεία προπώλησης σε Γιάννενα και Λευκάδα θα ανακοινωθούν σύντομα