Δύο σημαντικές εκδόσεις για την τουριστική προβολή της Λευκάδας εν όψει των διεθνών εκθέσεων

Αυτή τη χρονιά, στο «οπλοστάσιο» της Λευκάδας, προστίθεται μια νέα έκδοση της Ομοσπονδίας Ενοικιαζόμενων Δωματίων, o οδηγός «Accommodation in Lefkada, your affordable luxury». Στην ανάδειξη του νησιού ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού συνεπικουρεί και η 6η πλήρως αναβαθμισμένη έκδοση του καθιερωμένου πλέον οδηγού «Destination Lefkada» για το 2017.

Για πρώτη φορά, ο πλέον δυναμικός κλάδος της λευκαδίτικης οικονομίας, τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, τα δωμάτια και οι βίλες αποκτούν το δικό τους έντυπο. Και όχι ένα οποιοδήποτε έντυπο, αλλά ένα έντυπο πολυτελές με ιδιαίτερη αισθητική, έγκυρο και αξιόπιστο όπου προβάλλονται όχι μόνο τα καταλύματα αλλά και οι ομορφιές της Λευκάδας, κατορθώνοντας να σταθεί ισάξια δίπλα στα διεθνή έντυπα που αναφέρονται σε πολυτελείς προορισμούς του εξωτερικού.

Η παρούσα έκδοση έγινε εφικτή χάρη στην αποδοχή μιας απλής πρότασης από το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων: Να αναλάβουν οι εκδόσεις fagottobooks με δικά τους έξοδα, να εκδίδουν κάθε χρονιά το έντυπο της Ομοσπονδίας και να το διανέμουν στις διεθνείς εκθέσεις. Όσον αφορά την κάλυψη των εξόδων, αυτή θα γίνεται από τις προβεβλημένες καταχωρήσεις. Στη πράξη βέβαια το εγχείρημα είχε τεράστιες δυσκολίες. Δεν είναι του παρόντος όμως να αναφερθούμε σε αυτές. Σημασία έχει ότι το καταφέραμε.

Το έντυπο έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Lefkadaslowguide, με banner στην κεντρική σελίδα και μπορείτε να το δείτε εδώ.

Σίγουρα η μεγαλύτερη πρόκληση για την εκδοτική ομάδα του fagottobooks είναι ο ετήσιος οδηγός μας, το«Destination Lefkada», ο οποίος έφθασε αισίως στην 6η του έκδοση. H υλοποίηση του απαιτεί κάθε φορά εξοντωτικούς ρυθμούς εργασίας, μιας και πρέπει να ετοιμαστεί έγκαιρα σε περιορισμένο σχετικά χρόνο και να έχει πάντα κάτι νέο να πει. Αυτή τη φορά ξεπεράσαμε τον εαυτό μας! Διότι όχι μόνο ανανεώθηκε, αλλά άλλαξε κυριολεκτικά εκ βάθρων: Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι φέτος με την κατάργηση των ελληνικών κειμένων επιτεύχθηκε πλούσια πληροφόρηση καθώς και εμπλουτισμός των πληροφοριακών κειμένων με επιπλέον φωτογραφίες που υπογραμμίζουν τις κρυμμένες ομορφιές του νησιού της Λευκάδας. Επιπροσθέτως, με την προσθήκη οπτικοακουστικού υλικού και επιπλέον σελίδων που αναφέρονται στα πολιτιστικά και αθλητικά τεκταινόμενα που λαμβάνουν χώρα στο νησί, με αναφορές στα τοπικά προϊόντα αλλά και στα «καλά κρυμμένα μυστικά της Λευκάδας», ο επισκέπτης προτού καν ταξιδέψει στη Λευκάδα μπορεί να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για τις αμέτρητες επιλογές που έχει αναλόγως με τον τύπο διακοπών που επιθυμεί να έχει στη Λευκάδα. Μια επιπλέον πολύ σημαντική καινοτομία του φετινού «Destination Lefkada», είναι η προσθήκη εκδρομών στην Ηπειρωτική Ριβιέρα που συνοδεύονται από προτάσεις εναλλακτικών αθλημάτων για μυημένους και μη.

Δείτε και κρίνετε μόνοι σας εδώ.