Σινεμά κάτω από τα αστέρια στο Κηποθέατρο «Άγγελος Σικελιανός»

Κυριακή 22 Ιουλίου
Apartment in Athens, Δραματική ταινία
Κηποθέατρο «Άγγελος Σικελιανός» στις 21:30

Μια ελληνική οικογένεια αναγκάζεται να φιλοξενήσει έναν αυστηρό Γερμανό αξιωματικό που κάνει τη ζωή τους άθλια.

Τετάρτη 25 Ιουλίου
Μαύρο Ψωμί, Κοινωνική ταινία
Κηποθέατρο «Άγγελος Σικελιανός» στις 21:30

Μετά το τέλος του εμφυλίου στην Καταλονία, ο 11χρονος Αντρέου ανακαλύπτει δυο πτώματα στο δάσος. Οι αρχές θεωρούν ύποπτο τον αριστερών πεποιθήσεων πατέρα του και ο μικρός προσπαθεί να τον βοηθήσει, αναζητώντας τον πραγματικό ένοχο.

Πέμπτη 26 Ιουλίου
Παέγια με πιπεριές, Κοινωνική
Κηποθέατρο «Άγγελος Σικελιανός» στις 21:30

Ο νεαρός Γουαμάν από τον Ισημερινό, πηγαίνει στην Μαδρίτη προσκεκλημένος του φίλου του Κόκο, ο οποίος υποτίθεται πως ζει εκεί μια άνετη ζωή. Πιάνει δουλειά και αμφιταλαντεύεται ανάμεσα σε δυο συναδέλφους του, την συμπατριώτισσά του Χασίντα και την ισπανίδα Αντρέα. Παράλληλα, ένας άλλος έφηβος μετανάστης, μπαίνει σε μια ομάδα νεαρών περιθωριακών, λόγω του έρωτά του για μια κοπέλα της ομάδας. Στις περιπέτειες αυτών των ηρώων ζούμε καταστάσεις που χαρακτηρίζονται από κοινωνικές και συναισθηματικές συγκρούσεις, που κανείς δεν παραδέχεται αλλά όλοι βιώνουν.

Παρασκευή 27 Ιουλίου
Προϋποθέσεις για να θεωρείται κανείς φυσιολογικός, Κωμωδία
Κηποθέατρο «Άγγελος Σικελιανός» στις 21:30

Η Μαρία είναι μια τριαντάχρονη γυναίκα που βλέπει τη ζωή να της γυρνά την πλάτη: δεν έχει δουλειά, της έχουν κάνει έξωση, η αισθηματική της ζωή είναι ανύπαρκτη κι έχει απομακρυνθεί από την οικογένειά της. Όταν σε μια συνέντευξη τη ρωτούν τι άνθρωπος είναι, εκείνη συνειδητοποιεί ότι δεν πληροί καμία από τις προϋποθέσεις ώστε να θεωρείται «φυσιολογική», και αποφασίζει να αλλάξει.

Σάββατο 28 Ιουλίου
Ξαναπαντρεύομαι τη γυναίκα μου, Κωμωδία
Κηποθέατρο «Άγγελος Σικελιανός» στις 21:30

Με την ελπίδα να την ξανακερδίσει, ένας εκδότης δελεάζει με ένα καυτό αποκλειστικό ρεπορτάζ την πρώην γυναίκα του, η οποία μόλις έχει παρατήσει τη δημοσιογραφία και σκοπεύει να ξαναπαντρευτεί.

Τρίτη 31 Ιουλίου
Viva Cuba, Κωμωδία
Κηποθέατρο «Άγγελος Σικελιανός» στις 21:30

Η μικρή Μαλού έχει για καλύτερο φίλο τον Χορχίτο, παρ’ όλο που μεγαλώνουν σε δύο οικογένειες διαφορετικών πεποιθήσεων και κοινωνικής τάξης της Αβάνας. Οι δυο τους ξεκινούν κρυφά ένα ταξίδι μέχρι την άλλη άκρη του νησιού, όπου ζει ο πατέρας της Μαλού, για να βρουν τρόπο να αποτρέψουν τη μητέρα της από την εμμονή της να μεταναστεύσουν.