Νέες εγκαταστάσεις Λευκαδίτικου Σκοπευτικού Ομίλου «Ο Τοξότης»

Λευκαδίτικος Σκοπευτικός Όμιλος «Ο Τοξότης»

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την λειτουργία των εγκαταστάσεων του νέου σκοπευτηρίου μας, στην περιοχή του Βουρνικά.

Στο χώρο λειτουργούν ήδη 2 στάδια σκοποβολής για πυροβόλα όπλα και επίσης γίνονται και μαθήματα Ελληνικής Παραδοσιακής Ενστικτώδους Τοξοβολίας σε συνεργασία με το σωματείο “Ο Ιέραξ”.

Οι εκπαιδευτές μας, ο Γιώργος και ο Σταύρος Σολδάτος, βραβευμένοι αθλητές της σκοποβολής και πιστοποιημένοι εκπαιδευτές και κριτές αγώνων θα σας βοηθήσουν τόσο με μαθήματα ασφαλούς χρήσης των όπλων προκειμένου να γνωρίσετε το άθλημα, αλλά και να αναπτύξετε τις ικανότητες σας στη σκόπευση. Μην ξεχνάμε πως η σκοποβολή είναι ένα άθλημα και μάλιστα Ολυμπιακό, που απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας (από 8 ετών και πάνω) και φύλου.

Σύντομα θα ακολουθήσουν και νέα στάδια με σκοποβολή τύπου SKEET (ιπτάμενος πήλινος στόχος) αλλά και στόχους σκόπευσης εδάφους (τύπου RABBIT TRAP).

Δείτε στον χάρτη την ακριβή τοποθεσία του σκοπευτηρίου πατώντας στο χάρτη, και βρείτε ακριβείς οδηγίες πως να έρθετε βάζοντας την τοποθεσία σας επάνω αριστερά.

Επισκεφθείτε μας και στο Facebook

Σας περιμένουμε!