To Greece Rally 2023 ξεκινά για 14η φορά, φέτος στα Ιωάννινα!

Την Κυριακή 1 η Οκτωβρίου, περισσότεροι από 100 αγωνιζόμενοι από όλο τον κόσμο, θα πλημμυρίσουν τα βουνά της Ηπείρου για μία εβδομάδα, δίνοντας ένα ξεχωριστό χρώμα στη περιοχή!

7 ημέρες, 1700 χωμάτινα χιλιόμετρα, μοτοσυκλέτες, Quad, και SSV, θα εκδράμουν από τα Ιωάννινα έως την Ηγουμενίτσα και την Καλαμπάκα, και από τα μαγευτικά χωριά Συρράκο και Καλαρρύτες μέχρι την αυθεντική ατέλειωτη ομορφιά στα Ζαγόρια! Αποκορύφωμα η είσοδος για 2 ημέρες στην Αλβανία και στην Πρεμετή, για να επιστρέψουμε και να ολοκληρώσουμε τις διαδρομές μας στην περιοχή της Ζίτσας και του Καλαμά ποταμού.

Αρωγοί στην μεγαλειώδη αυτή διοργάνωση του Off Road Team και της Αθλητικής Λέσχης Μηχανοκίνητων Σπορ Ιωαννίνων, ο Δήμος Ιωαννιτών, η Περιφέρεια Ηπείρου, το Σπήλαιο Περάματος, το ξενοδοχείο The Lake, ο σύλλογος Ξενοδόχων Ιωαννίνων και το Motomarket τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά!

Η πανηγυρική εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στην Πλατεία Μαβίλη, την Κυριακή 1η Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα και σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ να θαυμάσουμε ονειρικές μοτοσυκλέτες και μεγάλους οδηγούς που θα συμμετάσχουν!

πηγή