Οι ευχαριστίες του Παναγιώτη Σκληρού για την βραδιά της παρουσίασης του βιβλίου του “Μικρές λευκαδίτικες ιστορίες”

Στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Παναγιώτης Σκληρός, έγραψε σήμερα το παρακάτω κείμενο ευχαριστώντας όσους βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του “Μικρές λευκαδίτικες ιστορίες”* των εκδόσεων Fagotto books:

“Ευχαριστώ πάρα πολύ όλες και όλους που παραβρέθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου μου “Μικρές λευκαδίτικες ιστορίες”, στις 2 Σεπτέμβρη στο κηποθέατρο Άγγελος Σικελιανός.

Ευχαριστώ την καθηγήτρια-μουσικολόγο κ. Ρενάτα Δαλιανούδη και τις καθηγήτριες κ.κ. Τιτίνα Ροντογιάννη και Αγγελική Περδικάρη που παρουσίασαν το βιβλίο. Επίσης την Πόπη Σολδάτου, Δημήτρη Βερύκιο και Χριστογιάννη Φουρλάνο που μετέφεραν με τόσο παραστατικό τρόπο κεφάλαια από τις ιστορίες. Την καθηγήτρια του ΕΚΠΑ κ. Βασιλική Χρυσανθοπούλου για την γραπτή παρουσίαση του βιβλίου. Τον Χρ/νη και Κώστα Φουρλάνο για την μουσική επένδυση. Ιδιαίτερα τον φίλο και αδερφό Γιάννη Πολίτη για την υποδειγματική διεύθυνση της παρουσίασης. Ευχαριστώ επίσης τις αρχές του τόπου που ήταν εκεί αλλά και πολλούς πρώην συναδέλφους και συνεργάτες μου στην αυτοδιοίκηση που με τίμησαν με την παρουσία τους. Το Πνευματικό Κέντρο για την παραχώρηση του χώρου και την υλικοτεχνική υποστήριξη , την Ιωάννα Φίλιππα, Ντιάνα Φούκα και τον Φώντα Κοψιδά. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο επιτελείο των εκδόσεων fagottobooks που επιμελήθηκαν την έκδοση.. Όλα τα τοπικά ΜΜΕ που ανήγγειλαν και κάλυψαν την εκδήλωση, καθώς και τον Κώστα Πατρίκιο και Θανάση Κατωπόδη για την βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης. Τέλος τους μουσικούς και όλες και όλους τους φίλους μου που μου έκαναν έκπληξη με την χορευτική τους παρουσία κι ολοκλήρωσαν “με χορούς και με τραγούδια” αυτή την εκδήλωση.”

*Το βιβλίο μπορείτε να το προμηθευτείτε από το βιβλιοπωλείο Fagottobooks στη Λευκάδα στη Ζακύνθου 7 και στην Αθήνα στη Βαλτετσίου 15. Επίσης στην Αθήνα από το βιβλιοπωλείο της Πολιτείας στην Ασκληπιού 1.