Ταξίδι στην αδελφοποιημένη πόλη Leucate στη Νότια Γαλλία για μαθητές

To Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας σε συνεργασία με το Δήμο της αδελφοποιημένης πόλης Leucate της Γαλλίας διοργανώνει εκπαιδευτικό ταξίδι στη Leucate τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επταήμερο ταξίδι για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου  οι οποίοι θα ταξιδέψουν στη Leucate, θα παρακολουθήσουν μέρος του  προγράμματος του σχολείου της πόλης, θα συμμετέχουν σε μια σειρά από αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις και θα ξεναγηθούν στις πόλεις Leucate, Perpignan, Narbonne, Monpellier και Τουlouse.

Στόχος του προγράμματος είναι να γνωρίσουν οι μαθητές συνομηλίκους τους, να κάνουν εξάσκηση στη Γαλλική γλώσσα και να αποκτήσουν την εμπειρία του ταξιδιού σε μια ευρωπαϊκή χώρα. 

Τα αεροπορικά εισιτήρια μετάβασης από τη Λευκάδα στη Leucate βαρύνουν τους συμμετέχοντες. Ο Δήμος Leucate θα προσφέρει φιλοξενία (σε δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια) με πρωινό και δείπνο καθώς και μεταφορές με λεωφορείο.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε  να επικοινωνείτε με το Πνευματικό Κέντρο στο τηλέφωνο 26450-26635 ή email:lefkasf@otenet.gr (Υπεύθυνη : Ιωάννα Φίλιππα).