Workshop με θέμα Πηγές Χρηματοδότησης & Χρηματοδοτικά Εργαλεία για Κοινωνικές Επιχειρήσεις

Το επίσημο Κέντρο Στήριξης Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, «Social Value» της Equal Society πραγματοποιεί ένα μοναδικό workshop με θέμα «Πηγές Χρηματοδότησης & Χρηματοδοτικά Εργαλεία» τη Δευτέρα 17 Μαΐου στις 18.00 το απόγευμα μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom.

Δηλώσεις συμμετοχής

Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με το Κέντρο Στήριξης Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, SocialValue της Equal Society οδός Ι. Γαζή 12 στο τηλέφωνο: 26453 02011 ή εκδηλώστε ενδιαφέρον στην ηλεκτρονική διεύθυνση: kalo@equalsociety.gr.

Μετά τη δήλωση συμμετοχής σας θα σας αποσταλεί το σχετικό λινκ σύνδεσης.

Η πρόσβαση σε χρηματοδότηση αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι κοινωνικές επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια της τρέχουσας οικονομικής και υγειονομικής κρίσης. Στο πλαίσιο της προώθησης ευκαιριών το Κέντρο Στήριξης Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, «Social Value» της Equal Society με ένα στοχευμένο workshop επιχειρεί να προωθήσει του τρόπους εύρεσης πόρων καθώς και τη χρήση σημαντικών χρηματοδοτικών εργαλείων για τη διευκόλυνση της πρόσβασης των κοινωνικών επιχειρήσεων σε πηγές χρηματοδότησης, οι οποίες λειτουργούν συμπληρωματικά με τις παραδοσιακές επιχορηγήσεις.

Να σημειωθεί ότι το Κέντρο Στήριξης Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας «Social Value» στη Λευκάδα είναι ένα από τα επίσημα κέντρα που λειτουργούν σ’ όλη την Ελλάδα, υπό τη στήριξη του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Ειδική Γραμματεία Κοινωνικής & Αλληλέγγυας Οικονομίας.