Ο γύρος του κόσμου με 13 καταπληκτικές φωτογραφίες

Μια μούμια, ένας πίνακας και παραδοσιακά κουστούμια είναι μερικές από τις πιο όμορφες εικόνες της εβδομάδας.

Κεντρική εικόνα: DMITRI LOVETSKY/ASSOCIATED PRESS – Άνθρωποι παρακολουθούν την εκτόξευση του πυραύλου Soyuz MS-15, με τη κάψουλα που μεταφέρει το νέο πλήρωμα στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό στο Καζακστάν.

Με όλα όσα συμβαίνουν σε όλο τον πλανήτη, είναι αρκετά εύκολο οι καταπληκτικές φωτογραφίες απ΄όλο τον κόσμο να χαθούν.

Η αμερικανική έκδοση τη HuffPost, όμως, συγκέντρωσε όλες εκείνες τις φωτογραφίες που ξεχώρισαν την περασμένη εβδομάδα, 21-27 Σεπτεμβρίου.

Διαδηλώτρια στην πορεία...

HOPKINS VIA GETTY IMAGES

Διαδηλώτρια στην πορεία της Νέας Ζηλανδίας για την κλιματική αλλαγή την Παρασκευή.

Συντρίμμια από πεσμένη...

GENT SHKULLAKU VIA GETTY IMAGES

Συντρίμμια από πεσμένη οροφή λόγω του σεισμού στην Αλβανία το Σάββατο, έχουν πλακώσει τα αυτοκίνητα μπροστά από το κτίριο.

Συμμετέχοντες έχουν...

AMIT DAVE / REUTERS

Συμμετέχοντες έχουν ντυθεί με την παραδοσιακή ενδυμασία κατά την διάρκεια των προβών για τον λαϊκό χορό Γκράμπα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Ναβρατρί, ένα φεστιβάλ στο οποίο λατρεύουν την θεά Ντούργκα, στο Αχμένταμπαν της Ινδίας, την Τετάρτη.

Ο Τατζέι Γκαϊλέ από την...

MICHAEL STEELE VIA GETTY IMAGES

Ο Τατζέι Γκαϊλέ από την Τζαμάικα συναγωνίζεται στον προκριματικό αγώνα των ανδρών για την πρώτη ημέρα του 17ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Στίβου της IAAF Ντόχα 2019 στο Διεθνές Στάδιο Khalifa στο Κατάρ.

Τουρίστες συμμετέχουν...

VCG VIA GETTY IMAGES

Τουρίστες συμμετέχουν σε αγώνα φαγητού με καυτερές πιπεριές στο  Song Dynasty Town την Κυριακή, στην επαρχία Zhejiang της Κίνας.

Υπάλληλοι του γραφείου...

GUILLERMO ARIAS VIA GETTY IMAGES

Υπάλληλοι του γραφείου Γενικού Εισαγγελέα βρίσκονται κοντά σε 26 τόνους κατασχεθέντων ναρκωτικών καθώς αποτεφρώνονται στις εγκαταστάσεις του 28ου Τάγματος Πεζικού στην Τιχουάνα του Μεξικού την Πέμπτη.

Άνθρωποι τρέχουν πανικόβλητοι...

ANDRES MARTINEZ CASARES / REUTERS

Άνθρωποι τρέχουν πανικόβλητοι καθώς ο Γερουσιαστής της Αϊτής, Jean Marie Ralph Fethiere, πυροβολεί στον αέρα, τραυματίζοντας τον Chery Dieu-Nalio, φωτογράφο του Associated Press, την Δευτέρα.

Ένας γάιδαρος είναι φορτωμένος...

MOHAMMAD ISMAIL / REUTERS

Ένας γάιδαρος είναι φορτωμένος με εκλογικό υλικό που θα μεταφερθεί σε εκλογικά κέντρα στο Shutul της επαρχίας Panjshir, τα οποία δεν είναι προσβάσιμα οδικώς.

Μέλη της ομάδας του Taekwondo...

ASSOCIATED PRESS

Μέλη της ομάδας του Taekwondo της Νότιας Κορέας κατά την διάρκεια επίδειξης λόγω της επίσκεψης του Πρωθυπουργού της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ στο Kukkiwon, την ακαδημία Taekwondo, στη Σεούλ, την Τετάρτη.

Υπάλληλοι του οίκου...

KIRSTY WIGGLESWORTH/ASSOCIATED PRESS

Υπάλληλοι του οίκου Sotheby κοιτάζουν τον πίνακα του καλλιτέχνη Bansky που βρίσκεται εκτεθειμένο σε αίθουσα δημοπρασιών του οίκου στο Λονδίνο, την Παρασκευή.

Μωρά πάντα που γεννήθηκαν...

GETTY IMAGES

Μωρά πάντα που γεννήθηκαν το 2019 και είναι εκτεθειμένα δημόσια στην ερευνητική βάση Chengdu, στην νοτιοδυτική επαρχία της επαρχίας Sichuan της Κίνας. Η εκδήλωση σηματοδότησε την 70ή επέτειο από την ίδρυση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.

Δημοσιογράφοι και...

AMR ABDALLAH DALSH / REUTERS

Δημοσιογράφοι και φωτογράφοι απαθανατίζουν τη φαραωνική μούμια του Sennedjem μετά την απομάκρυνσή του από το φέρετρό του το Σάββατο στο Εθνικό Μουσείο Αιγυπτιακού Πολιτισμού στο Κάιρο.

πηγή: HuffPost Us

Πηγή