Εθελοντικός καθαρισμός Εθνικής οδού Λευκάδος – Αγίου Νικόλαου Βόνιτσας

Μαζί καθαρίζουμε το νησί μας και το δρόμο που οδηγεί σε αυτό!

Ώρα έναρξης: 9:00 π.μ.
Τόπος συνάντησης: Κάστρο Λευκάδας
Χρήσιμες πληροφορίες: κα Αθανασίου 2645022381

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας ημέρας  Περιβάλλοντος, 5 Ιουνίου, το Επιμελητήριο Λευκάδας μαζί με πολιτιστικά , αθλητικά, εξωραϊστικά σωματεία και  εθελοντές του νησιού μας καθαρίζει  την εθνική οδό Λευκάδος -Αγίου Νικολάου Βόνιτσας  την Κυριακή 3-06-2018.

Το επιμελητήριο Λευκάδας  καλεί όλους τους δημότες και τα σωματεία  να συμμετάσχουν σ’ αυτή την εθελοντική πρωτοβουλία δίνοντας από κοινού ένα μήνυμα αλληλεγγύης και σεβασμού προς το περιβάλλον. Η πόλη στην οποία ζούμε, εργαζόμαστε, δημιουργούμε, διασκεδάζουμε πρέπει να είναι βιώσιμη και φιλική προς εμάς και τα παιδιά μας, να διευκολύνει και να μην επιβαρύνει την καθημερινότητά μας. Η καθαριότητα αποτελεί δείκτη πολιτισμού της πόλης και των ανθρώπων της

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι  η πρώτη εντύπωση είναι αυτή που μετράει, έτσι και  ο τουρίστας που έρχεται από το αεροδρόμιο  Ακτίου προς το νησί μας  πρέπει να βλέπει ένα καθαρό και περιποιημένο  δρόμο.

Εμείς σας παρέχουμε, γάντια, σακούλες απορριμμάτων, νερά και καπέλα από εσάς περιμένουμε την συμμετοχή σας και την καλή σας  διάθεση.

 

Για την Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης