Διακρίσεις ΔΙΕΚ Λευκάδας στο 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό σπουδαστών αρχιμαγείρων ΙΕΚ

Διακρίθηκαν όλοι οι σπουδαστές του ΔΙΕΚ Λευκάδας που συμμετείχαν στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό σπουδαστών αρχιμαγείρων ΙΕΚ  (Σέρρες 8-9/04/2017)

Εξαιρετικά τα αποτελέσματα του  2ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού σπουδαστών αρχιμαγείρων ΙΕΚ (Σέρρες 8-9/04/2017) για τους διαγωνιζόμενους σπουδαστές του ΔΙΕΚ Λευκάδας. Γύρισαν από τις Σέρρες φορτωμένοι μετάλλια, άφησαν με την παρουσία τους τις καλύτερες εντυπώσεις και μας έκαναν όλους υπερήφανους.

Πρόκειται για  ένα δύσκολο και απαιτητικό διαγωνισμό με πάνω από 170 συμμετοχές από 21 ΙΕΚ της χώρας. Διοργανώνεται από την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων του Νομού Σερρών σε συνεργασία με το Δημόσιο ΙΕΚ Σερρών και την  έγκριση της Γενικής Γραμματείας δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς. Η όλη διοργάνωση είναι με τη συμβολή των εκπαιδευτών Chef των ΙΕΚ και μέλη του Chef Club Θεσσαλονίκης. Τα μέλη της κριτικής επιτροπής αποτελούνται από εξέχοντες επαγγελματίες της Γαστρονομικής Τέχνης συμπεριλαμβανόμενου του «Σεφ των Προέδρων» Θανάση Σκούρα.

Αναλυτικά τα βραβεία  για τους σπουδαστές του ΔΙΕΚ Λευκάδας  έχουν ως εξής:

Τριανταφύλλου Κατερίνα: Χρυσός Σκούφος στο «Κυρίως πιάτο Vegeterian»

Ράπτη Χρυσάνθη: Αργυρός Σκούφος στην «Παραδοσιακή συνταγή νηστίσιμη»

Γράψα Μαρία & Ράπτη Χρυσάνθη: Αργυρός Σκούφος στο «Πιάτο φρέσκιας σαλάτας»

Χόρτη Ευανθία & Κοψιδάς Θεόδωρος: Αργυρός Σκούφος  στο «Ζεστό πιάτο ψαριών»

Γράψα Μαρία: Χάλκινος Σκούφος στην «Καλλιτεχνική δημιουργία»

Παύλου Ευαγγελία & Κατσιλιάνος Βασίλειος: Χάλκινος Σκούφος στο «Ζεστό πιάτο πουλερικών & χοιρινού»

Χόρτη Ευανθία & Κοψιδάς Θεόδωρος: Χάλκινος Σκούφος στο «black box»

Ρηγάλου Χάΐδω & Μπρίκος Χρήστος: Χάλκινος Σκούφος στο «γλυκό»

Φατούρος Αλέξανδρος: Τέταρτη Θέση – Έπαινος στο «Ζεστό πιάτο κρεάτων»

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους διαγωνιζόμενους, στον εκπαιδευτή Σεφ Αλέξη Θεοδωράκη που τους καθοδήγησε και τους συνόδευσε, και σε όλους τους εκπαιδευτές τους, από την αρχή της λειτουργίας του τμήματος.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στο ΔΙΕΚ Σερρών για την άψογη διοργάνωση.

Οι σπουδαστές της ειδικότητας Μαγειρικής Τέχνης (Β εξαμήνου) διαθέτουν ταλέντο, φαντασία, ενθουσιασμό και κάνουν αυτό που τους αρέσει. Με την ολοκλήρωση της κατάρτισης τους στο ΙΕΚ,  που διαρκεί συνολικά πέντε εξάμηνα, θα αποκτήσουν γνώσεις, ικανότητες και δεξιότητες που θα τους προσφέρουν πολλές ακόμα διακρίσεις και επιτυχίες στη ζωή τους.

Από την διεύθυνση του ΔΙΕΚ Λευκάδας