Στο κηποθέατρο “Άγγελος Σικελιανός” και την πλατεία Μαρκά δύο εκδηλώσεις για παιδιά!

Λίγο πριν το πρώτο κουδούνι χτυπήσει για τους μικρούς μαθητές και για να κλείσει χαρούμενα το φετινό καλοκαίρι ο Δήμος Λευκάδας διασκεδάζει ΔΩΡΕΑΝ τα παιδιά με δύο πολύ ενδιαφέρουσες δράσεις.

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 20.00 στο Κηποθέατρο η παράσταση «Ο Καραγκιόζης στο νησί των πειρατών» θα παρουσιαστεί από έναν από τους πλέον σημαντικούς σύγχρονους καραγκιοζοπαίχτες μας, τον Νικόλα Τζιβελέκη.

Ο γνωστός κωμικός μικρών και μεγάλων, Καραγκιόζης, γίνεται κυβερνήτης καραβιού που είναι γεμάτο με θησαυρούς. Αποχαιρετά την οικογένειά του κι ετοιμάζεται για μακρινό ταξίδι γεμάτο περιπέτειες και πολύ γέλιο.

Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Μαρκά από τις 17.00 -22.00 οι μικροί επίδοξοι εξερευνητές των πλανητών και των άστρων θα μπορέσουν να θαυμάσουν αυτό το θαύμα του ουρανού μέσα σε ένα μικρό πλανητάριο.

Και συγκεκριμένα :

“Τhe Μοle-Ο τυφλοπόντικας”

Ένα animation με πολλές πληροφορίες για το περιβάλλον, τους πλανήτες, το διάστημα και καταπληκτικά τραγούδια που θα σας ενθουσιάσουν.

Διάρκεια 35′ (3-7 ετών)

”H Αυγή της Διαστημικής Εποχής”

Τα παιδιά θα παρακολουθήσουν βήμα-βήμα, την παγκόσμια περιπέτεια που συνοψίζεται στη φράση “ένα μικρό βήμα για τον άνθρωπο, ένα γιγαντιαίο άλμα για την Ανθρωπότητα”.

Διάρκεια 41′ (από 7 ετών και άνω)

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ