“Όταν με γεννάς μάνα μου” – μουσική βραδιά από τον Μελάνυδρο στο Νιοχώρι

Ο ΜΕΛΑΝΥΔΡΟΣ σας προσκαλεί την Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30στο σχολείο στο Νιοχώρι στο πλαίσιο του φεστιβάλ GENESIS στη μουσική βραδιά με τίτλο “όταν με γέννας μάνα μου ” με τους εκλεκτούς μουσικούς PEOPLE OF THE WIND.

Η μπάντα αποτελείται από, τον Νεοζηλανδό πολυοργανίστα James Wylie, τον Γαλλοπολωνό με ιταλικό ταμπεραμέντο σαξοφωνίστα Fausto Sierakowski, τον πολυσχιδή Ηπειρώτη μουσικό και ακούραστο παίκτη κρουστών οργάνων Αλέξανδρο Ριζόπουλο και τον εξαιρετικό Κύπριο μουσικό Γιάννη Διονυσίου με την επιβλητική του φωνή, στο βιολί και στο τραγούδι.

Ένα εκρηκτικό μουσικό σχήμα εμπνευσμένο από τις εκστατικές παραδόσεις των ζουρνάδων: με ένα δυτικό όργανο το σαξόφωνο και το νταούλι δημιουργούν ένα εντελώς «καινούριο» ήχο που εμπλουτίζει και να ανανεώνει αυτή την τόσο ιδιαίτερη μουσική παράδοση.

Ερμηνεύουν με τη ζυγιά σαξόφωνα-νταούλι, παραδοσιακούς σκοπούς και τραγούδια αλλά και δικές τους πρωτότυπες συνθέσεις.

Ένας νέος δυνατός ήχος με τον ρυθμό και τον χορό ως πυρήνα.

Οι People Of The Wind έχουν ταξιδέψει τη μουσική τους πρόταση στην Ευρώπη (Γαλλία, Ιταλία, Βέλγιο, Γερμανία) και φτάνουν για πρώτη φορά στο Νεοχώρι Λευκάδας για να μας συνεπάρουν με τη μουσική τους.

Η δράση τέλει υπό την αιγίδα του υπουργείου πολιτισμού

Συμμετοχή ελεύθερη

Τηλ 698 195 4556