Το «Λευκάδα Ζην» αλλάζει σελίδα!

Το «Λευκάδα Ζην» γεννήθηκε το 2011 από την ανάγκη ύπαρξης μιας διαδικτυακής πλατφόρμας που θα μπορούσε να αναδείξει τόσο τα τοπικά νέα και την κουλτούρα του νησιού όσο και γενικότερα ζητήματα που άγγιζαν τους κατοίκους του νησιού αλλά και τους επισκέπτες. Σκοπός του, απ’ την πρώτη κιόλας μέρα, ήταν να προσφέρει έγκυρη και πρωτίστως ποιοτική ενημέρωση.

Κατά τη διάρκεια των χρόνων, το «Λευκάδα Ζην» έδωσε έμφαση σε θέματα που αφορούσαν την Λευκάδα, την προστασία του περιβάλλοντος, τον πολιτιστικό πλούτο του νησιού, αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετώπιζαν οι κάτοικοι, προωθώντας τη φωνή των πολιτών, θέτοντας καίρια ερωτήματα προς τους τοπικούς φορείς και προτείνοντας λύσεις για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στο νησί.

Μετά από 13 και πλέον έτη παρουσίας στον τομέα της ενημέρωσης, το «Λευκάδα Ζην» εντάσσεται πλέον σε ένα πιο ευέλικτο και τεχνολογικά αναβαθμισμένο πλαίσιο, έτοιμο να προσφέρει στους αναγνώστες του ακόμη πιο πλούσια και ποιοτική ενημέρωση. Με σύγχρονα εργαλεία και δυνατότητες, θα συνεχίσει να αναδεικνύει την κουλτούρα, το περιβάλλον, και τα καθημερινά θέματα που απασχολούν τους Λευκαδίτες, ενισχύοντας τη φωνή της τοπικής κοινωνίας και προσφέροντας προτάσεις για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στο νησί.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια και σας προσκαλούμε να συνεχίσουμε μαζί αυτό το νέο ταξίδι, μέσα από το blog της ιστοσελίδας μας «Lefkada Slow Guide». Η αγάπη μας για τη Λευκάδα και η αναζήτηση ποιοτικής ενημέρωσης παραμένουν σταθερά στο επίκεντρο των προσπαθειών μας.