Ανακοινώθηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι Λευκάδας και οι αρμοδιότητές τους

Mε χτεσινή απόφαση του δημάρχου Λευκάδας Χαράλαμπου Καλού, με αρ. πρωτ. 165/04-01-2023, ορίστηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι του Δήμου Λευκάδας για το υπόλοιπο της τρέχουσας δημοτικής περιόδου και μέχρι 31/12/2023.

Τα ονόματα των δημοτικών συμβούλων που ορίστηκαν ως Αντιδήμαρχοι, οι περιοχές ευθύνης τους, όπως και οι συγκεκριμένες αρμοδιότητες που μεταβιβάστηκαν σε αυτούς, περιλαμβάνονται στο αναλυτικό κείμενο της απόφασης.

Επιγραμματικά:

Λύγδας Σπυρίδων του Γεωργίου – Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας & Πολεοδομικών Εφαρμογών, Τεχνικών Έργων, Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων, Διαχείρισης Οχημάτων και Συντήρησης Οχημάτων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

Γαζής Αναστάσιος του Ιωάννη – Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών.

Βικέντιος Νικόλαος του Γεωργίου – Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Καθαριότητας & Πρασίνου, Δ.Ε. Σφακιωτών και Δ.Ε. Καρυάς.

Τυπάλδος Νικόλαος του Λάμπρου – Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας.

Σολδάτος Χαρίλαος του Δημητρίου – Αντιδήμαρχος Ύδρευσης & Αποχέτευσης

Αργυρός Νικόλαος του Ιωάννη – Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Απολλωνίων

Τσιρογιάννης Γεώργιος του Ιωάννη – Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Πολιτικής Προστασίας και Δημοτικής Αστυνομίας.

Κονιδάρης Κωνσταντίνος  του Επαμεινώνδα – Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Ελλομένου

Γιαννιώτης Παναγιώτης του Γερασίμου – Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Καλάμου

Γιαννούτσος Χαράλαμπος του Γεωργίου – Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Καστού

Όταν ο δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του θα ασκεί ο αντιδήμαρχος κ. Λύγδας Σπυρίδων, και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του δημάρχου θα ασκούνται από τον αντιδήμαρχο κ. Τσιρογιάννη Γεώργιο.