Oι Κανταδόροι της Νέας Χορωδίας στην Κέρκυρα για το Φεστιβάλ Επτανησιακής Μουσικής

Οι Κανταδόροι της Νέας Χορωδίας, με τη συμπαράσταση και την οικονομική υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας, θα εκπροσωπήσουν τη Λευκάδα στο Συνέδριο – Φεστιβάλ Επτανησιακής Μουσικής, που πραγματοποιείται στην Κέρκυρα από 13 έως 15 Οκτωβρίου 2022, με συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων κατά τη συνεδρίαση του στις 02/10/2022 ενέκρινε τη συμμετοχή της Π.Ε. Λευκάδας στο Φεστιβάλ, μέσω της αποστολής του συγκεκριμένου καλλιτεχνικού σχήματος στην Κέρκυρα.

Το Φεστιβάλ Επτανησιακής Μουσικής είναι μια σημαντική προσπάθεια για την διάσωση και προβολή της μοναδικής μουσικής παράδοσης του Ιονίου, η οποία έχει τη θερμή υποστήριξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και στην οποία θα συμμετέχουν καλλιτεχνικά σχήματα από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της ΠΙΝ”, ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας κ. Ανδρέας Κτενάς.

Οι Κανταδόροι της Νέας Χορωδίας Λευκάδας θα εμφανιστούν αύριο το βράδυ, Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 19:30, στην «πλακάδα τ ́ Αγιού». Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ είναι ελεύθερη (δωρεάν).