Π.Ε. Λευκάδας: Εκδήλωση «Μαγευτικά Ιόνια Νησιά! Διακοπές Χωρίς Πλαστικά! Προστάτεψε τη Λευκάδα!»

Δελτίο Τύπου

Π.Ε. Λευκάδας: Εκδήλωση «Μαγευτικά Ιόνια Νησιά! Διακοπές Χωρίς Πλαστικά! Προστάτεψε τη Λευκάδα! #ενημερώσου #ανακύκλωσε» – Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022 στο Διοικητήριο

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής «Πράσινης» Εβδομάδας (30 Μαΐου – 5 Ιουνίου) κι ενόψει του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος 2022 (Κυριακή 5 Ιουνίου), η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων διοργανώνει δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με θέμα «Μαγευτικά Ιόνια Νησιά! Διακοπές Χωρίς Πλαστικά! Προστάτεψε τη Λευκάδα! #ενημερώσου #ανακύκλωσε»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022 και ώρα 7.00 μ.μ., στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας (Διοικητήριο), με κεντρικό ομιλητή τον κ. Ιωάννη Παγκέ, Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και με θέμα εισήγησης «Περιβαλλοντική Συμπεριφορά, Κυκλική Οικονομία και Νέα Πρότυπα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων».

Παρόμοιες εκδηλώσεις υλοποιούνται παράλληλα σε όλα τα Επτάνησα, στο πλαίσιο «Δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την ολοκληρωμένη διαχείριση στερεών αποβλήτων στην ΠΙΝ», που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ταμείο ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους και έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ιόνια Νησιά 2014-2020» (ΕΣΠΑ).

Ανακύκλωσε τώρα, σώσε το αύριο των νησιών!