Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά ποδοσφαίρου Superior Cup Lefkada

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά ποδοσφαίρου Superior Cup Lefkada, το τριήμερο από 16 έως 18 Απριλίου 2022.

Συγκεκριμένα, το αθλητικό τριήμερο έλαβε χώρα στους κάτωθι αθλητικούς χώρους: Δημοτικό στάδιο «Πλάτωνας Γληγόρης», Δημοτικό γήπεδο Νυδριού, Δημοτικό γήπεδο Σφακιωτών, γήπεδο ακαδημιών Τηλυκράτη – 5Χ5 Soccer Club, καθώς και στο γήπεδο Πλαγιάς. Η τελική απονομή αναμνηστικών μεταλλίων πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 18/4/2022, στο Κλειστό γυμναστήριο Λευκάδας.

Η συμμετοχή των αθλητών-παιδιών, ηλικιών 8-16, στο τουρνουά ήταν μεγάλη, 219 λευκαδιτόπουλα (από τις ακαδημίες του Τηλυκράτη, του Πανλευκάδιου και του Οδυσσεά Νυδριού), και 224 παιδιά από άλλες περιοχές της Ελλάδας (Πλαγιά, Αγρίνιο, Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας, Καναλάκι Πρεβέζης, καθώς και από Γέρακα, Ηλιούπολη και Περιστέρι Αττικής), 443 άτομα στο σύνολο.

Το τουρνουά των ακαδημιών ποδοσφαίρου ήταν αποτέλεσμα την άψογης συνεργασίας των συνδιοργανωτών: Δήμου Λευκάδας, Tηλυκράτη Λευκάδας και Superior Cup.

Ο Δήμος Λευκάδας ευχαριστεί θερμά την Superior Cup για την αρχική προσέγγιση προς τον Δήμο με την ιδέα της πραγματοποίησης του τουρνουά,  τον Τηλυκράτη Λευκάδας για την εξαιρετική διοργάνωση του τριημέρου, τον Δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας κ. Γεώργιο Αποστολάκη για την παραχώρηση του γηπέδου Πλαγιάς, και όλους όσοι συνετέλεσαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή του τουρνουά των ακαδημιών. Πρόθεσή μας είναι το συγκεκριμένο αθλητικό γεγονός, με την αρωγή και θετική υποστήριξη όλων, να γίνει θεσμός.

Συνεχίζουμε με δράσεις που προάγουν το αθλητικό ιδεώδες, την ευγενή άμιλλα, αναδεικνύουν τα αθλητικά και όχι μόνο χαρακτηριστικά των συμμετεχόντων παιδιών, και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για περαιτέρω ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ