Πασχαλινή κατασκήνωση στην πόλη από το Κέντρο Νεότητας

«Πασχαλινή κατασκήνωση στην πόλη» ξανά!

Από το Σάββατο του Λαζάρου ως το Μεγάλο Σάββατο και μια ακόμη μέρα αναστάσιμης χαράς!

Καθώς ξαναβρίσκουμε τους κανονικούς μας ρυθμούς, οι αγαπημένες μας δραστηριότητες επιστρέφουν! Με την αυτονόητη τήρηση των μέτρων προστασίας (μάσκες, αποστάσεις και self test) ετοιμαζόμαστε να χαρούμε ξανά την «Πασχαλινή Κατασκήνωση στην πόλη» που διοργανώνουν το Κέντρο Νεότητας της Ι. Μ. Λευκάδος και Ιθάκης και οι Εκκλησιαστικές Κατασκηνώσεις της «Η Φανερωμένη».

Η «Πασχαλινή Κατασκήνωση στην πόλη» συνδυάζει τις πασχαλινές διακοπές, το παιχνίδι, τις κατασκευές κ.ά. δραστηριότητες με την ζωντανή και όμορφη παρέα Κι ακόμη, την παράδοση της Ρωμηοσύνης με την εκκλησιαστική εμπειρία της Αγίας & Μεγάλης Εβδομάδας στο δρόμο για το Πάσχα.

Θα διαρκέσει από το Σάββατο του Λαζάρου, 16 Απριλίου μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο, 23 Απριλίου 2022, για δύο ώρες καθημερινά, από τις 12 μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Θα υλοποιηθεί σε ευρύχωρους ναούς της πόλης της Λευκάδας και σε υπαίθριους χώρους, που θα γνωστοποιηθούν εγκαίρως σε γονείς και παιδιά. Προβλέπεται ακόμη μία ολόκληρη ημέρα υπαίθριων δραστηριοτήτων στις κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις της Ι. Μητροπόλεώς μας κοντά στην Ι. Μονή Φανερωμένης την Τρίτη της Διακαινησίμου, 26 Απριλίου 2022.

Στον σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=dwuqn2RSj2I&t=13s μπορεί κανείς να δει φωτο-στιγμές από παλαιότερη Πασχαλινή Κατασκήνωση.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια από τα μεγάλα νήπια μέχρι την Στ΄ τάξη του Δημοτικού. Με την ευλογία του Σεβ. Ποιμενάρχου μας π. Θεοφίλου, διεξάγεται με τη φροντίδα των μεγαλύτερων παιδιών (Γυμνασίου –Λυκείου και φοιτητών) και με την ευθύνη του π. Ιωαννικίου Ζαμπέλη (τηλ.: 2645022415, εσ.: 22 και 6974795265), από τον οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες, δηλώνοντας συμμετοχή ά μ ε σ α λόγω του περιορισμένου αριθμού των θέσεων!

 

Από τις Εκκλησιαστικές Κατασκηνώσεις «Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ» και το Κέντρο Νεότητας της Ι. Μ. Λευκάδος και Ιθάκης