Διαδικτυακή δράση με θέμα «Πρόληψη Ανευρύσματος Κοιλιακής Αορτής»

Δελτίο Τύπου

Διαδικτυακή Δράση με θέμα: Πρόληψη Ανευρύσματος Κοιλιακής Αορτής, θεραπεία μικρής διαμέτρου ανευρυσμάτων. Καρδιαγγειακά νοσήματα: Όσα πρέπει να γνωρίζουμε.

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Λευκάδας συμμετέχει στη Διαδικτυακή Δράση με θέμα «Πρόληψη Ανευρύσματος Κοιλιακής Αορτής, θεραπεία μικρής διαμέτρου ανευρυσμάτων, Καρδιαγγειακά νοσήματα – Όσα πρέπει να γνωρίζουμε», που πραγματοποιείται την Πέμπτη 31 Μαρτίου, στις 12.00 μμ και τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου.

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τη δράση που θα μεταδίδεται ζωντανά στο Zoom https://us06web.zoom.us/j/86753232891, στο Facebook του ΚΕΠ Υγείας Κεντρική Δομή (https://www.facebook.com/kentrikidomikepygeias), και στο Facebook του Δήμου Λευκάδας.

Η Δράση απευθύνεται σε όλους τους Δημότες, και έχει σκοπό την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση τους για το Ανεύρυσμα και τους καρδιαγγειακούς κίνδυνους.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Για περισσότερες διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε: στα τηλέφωνα 2645360534, 2645360591 και στο e-mail kepygeias@lefkada.gov.gr

Με εκτίμηση
ΚΕΠ Υγείας Δήμου Λευκάδας