Δήμος Λευκάδας: Διάνοιξη δρόμου εντός πολεοδομικού ιστού της πόλης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού μας για τη δημιουργία υποδομών, αλλά και της βελτίωσης της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής, προχωράμε σε ουσιαστικές παρεμβάσεις εντός του κέντρου της πόλης. Ειδικότερα, ξεκίνησε το έργο για την διάνοιξη και ασφαλτόστρωση του υπόλοιπου τμήματος της οδού Δ. Καλυβιώτη, καθώς και της κάθετης οδού που οδηγεί στην Υπ. Κατωπόδη.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες οδοστρωσίας και ασφαλτικών, και θα κατασκευαστούν πεζοδρόμια και φρεάτια παροχέτευσης ομβρίων, δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης λυμάτων και ομβρίων, καθώς και υποδομή για τα δίκτυα ηλεκτροφωτισμού και WiFi.

Ζητούμε εκ των προτέρων κυρίως από τους κατοίκους της περιοχής την κατανόησή τους καθώς θα κλείνει κατά διαστήματα ο δρόμος για την εκτέλεση των έργων. Η όχληση σαφώς και θα είναι προσωρινή, το αποτέλεσμα όμως του έργου θα είναι μόνιμο και χρηστικό.

Την εκτέλεση του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ», με συνολικό προϋπολογισμό 180.000,01€ έχει αναλάβει η ΕΝΩΤΕΧΝΙΚΗ Α.Τ.Ε.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ