Ο Δήμος Λευκάδας συμμετέχει στο 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο του ΕΔΔΥΠΠΥ

Δελτίο Τύπου

Ο Δήμος Λευκάδας, μέλος του  Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας από το 2012, συμμετέχει στις εργασίες του 17ου Πανελλήνιου Συνεδρίου του Δικτύου, με θέμα: «Covid-19 & Κλιματική Αλλαγή, Γνώση, Στρατηγική και Αποτελεσματικότητα στη νέα εποχή», που θα φιλοξενηθεί στο Δήμο Γορτυνίας την Πέμπτη 11 και Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021.

Στα πλαίσια των εργασιών του 17ου Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί βράβευση του Δημάρχου Λευκάδας από τον πρόεδρο του ΕΔΔΥΠΠΥ και περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη για την απόφαση του Δήμου μας  να ιδρύσει ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ. Με την ίδρυση του ΚΕΠ Υγείας στον Δήμο Λευκάδας, στηρίζουμε την αξία της πρόληψης με στοχευόμενες δράσεις προαγωγής  υγείας, ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των δημοτών μας.

Σας προσκαλούμε την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 11:30πμ έως 12:30μμ, να παρακολουθήσετε την ενότητα των βραβεύσεων που θα μεταδίδεται ζωντανά στο Facebook του Δήμου  Λευκάδας και στο Facebook του ΚΕΠ Υγείας Κεντρική Δομή https://www.facebook.com/kentrikidomikepygeias.

Από τον Δήμο Λευκάδας