Πρόσκληση στις αρχαιρεσίες του Εμπορικού Συλλόγου Λευκάδας

Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Λευκάδας, καλεί τα μέλη του, να προσέλθουν, προκειμένου να ασκήσουν το δικαίωμα, του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι ,για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Βορειοδυτικής Ελλάδας & Νήσων (Ο.Ε.Σ.Β.Δ.Ε.Ν.).

Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν την Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 από την 12 π.μ. μέχρι την 6 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του πνευματικού κέντρου Λευκάδας , σύμφωνα με το Καταστατικό και τους Ν. 1712/87 και 2081/92.

Για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική η προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας, ή άλλου δημοσίου εγγράφου, από το οποίο να προκύπτει η ταυτότητα του μέλους .
Εκδήλωση ενδιαφέροντος υποψηφιότητας στις εκλογές, για τα όργανα όπως ορίζονται: νέο Διοικητικό Συμβούλιο , Ελεγκτική Επιτροπή, Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Βορειοδυτικής Ελλάδας & Νήσων (Ο.Ε.Σ.Β.Δ.Ε.Ν.), μπορεί να αποσταλεί έως και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 24.00 στα mail του συλλόγουeslefkadas@gmail.com η στο emporikossillogoslefkadas@gmail.com συμπληρώνοντας την φόρμα που ακολουθει παρακάτω .

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 26450 26450 & 6936060606

Η συμμετοχή όλων των συναδέλφων, στις παραπάνω αρχαιρεσίες, κρίνεται απαραίτητη. Θα τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Το Απερχόμενο Δ.Σ.
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ