Έναρξη πολιτιστικής περιόδου 2021-2022 του Μουσικοχορευτικού Ομίλου «Νέα Χορωδία Λευκάδας»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Μουσικοχορευτικός Όμιλος «Νέα Χορωδία Λευκάδας» με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της νέας χορευτικής περιόδου 2021-2022 για παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

Η νέα χορευτική χρονιά ξεκινά με αισιοδοξία, χαμόγελο και προσδοκίες αλλά και με την απαιτούμενη υπευθυνότητα, με έμφαση στην ασφάλεια των  συμμετεχόντων, τηρώντας τις υγειονομικές οδηγίες του Υπουργείου Πολιτισμού για τις δομές καλλιτεχνικής εκπαίδευσης.

Οι εγγραφές για νέα μέλη θα γίνονται δωρεάν στα γραφεία του Ομίλου μας, Θ. Στράτου 3 (έναντι Ο.Τ.Ε.), 1ος όροφος, Δευτέρα και Τετάρτη και ώρες 6-8 μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στους υπεύθυνους των χορευτικών τμημάτων:

Παυλίδης Σταύρος: τηλ. 6946341083
Κοψιδάς Γεώργιος: τηλ. 6976475641

Οι πρόβες των χορευτικών τμημάτων θα ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο 16 & 17 Οκτωβρίου 2021, στην αίθουσα του Φουαγιέ του Θεάτρου Λευκάδας, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Παιδικά τμήματα-Εφηβικό τμήμα: Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021, ώρες 16:30-19:30
Τμήμα αρχαρίων ενηλίκων: Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021, ώρες 17:30-18:30
Τμήμα παραστάσεων: Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021, ώρες 18:30-19:30

Υπεύθυνος διδασκαλίας για τα χορευτικά τμήματα αρχαρίων ενηλίκων και παραστάσεων είναι ο κ. Βασίλης Μπίτσης.

Υπεύθυνη διδασκαλίας για τα παιδικά χορευτικά τμήματα και το εφηβικό είναι η κα Πένυ Τσερέ.

Όλοι οι συμμετέχοντες πριν την είσοδό τους στην αίθουσα διδασκαλίας θα πρέπει να επιδεικνύουν στους υπεύθυνους του χορευτικού τα απαραίτητα υγειονομικά έγγραφα, είτε σε έγχαρτη μορφή (εκτυπωμένα) είτε ηλεκτρονικά μέσω κινητής συσκευής.

Συγκεκριμένα οι άνω των 18 ετών πρέπει να προσκομίζουν ή πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ ή αρνητικό rapid test τελευταίων 48 ωρών.

Τα παιδιά κάτω των 18 ετών, που δεν έχουν πλήρως εμβολιασθεί ή νοσήσει, απαιτείται να έχουν αρνητικό αποτέλεσμα self-test και να επιδεικνύουν τη σχολική κάρτα για COVID-19 που έχουν εκδώσει.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους τους συμμετέχοντες.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς το Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Λευκάδας για την παραχώρηση της αίθουσας του Φουαγιέ του Θεάτρου και ιδιαιτέρως στον Πρόεδρό του και Δήμαρχο κ. Χαράλαμπο Καλό που από την πρώτη στιγμή σε συνάντηση που είχαμε μαζί του στάθηκε αρωγός στην άμεση εξεύρεση κατάλληλου χώρου για την απρόσκοπτη διεξαγωγή της διδασκαλίας παραδοσιακών χορών του Ομίλου μας.

Ευχόμαστε σε όλους μια καλή χορευτική χρονιά με υγεία και να είστε βέβαιοι ότι με υπομονή, συνεργασία και καλή διάθεση θα ξεπεράσουμε τις προσωρινές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε και θα πάρουμε πίσω όλες τις όμορφες στιγμές που τόσο καιρό στερηθήκαμε.

Από το Δ.Σ.