Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας
Η προγραμματισμένη, για την Παρασκευή 13 Αυγούστου, συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο νησάκι Κουκουμίτσα Βόνιτσας, λόγω αντικειμενικών δυσκολιών, μεταφέρετε στο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας.
Τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί μέσω του viva.gr, ισχύουν κανονικά χωρίς να απαιτείται καμία ενέργεια από εσάς. Όσοι δεν μπορούν να παραβρεθούν στον νέο χώρο διεξαγωγής της συναυλίας και επιθυμούν την επιστροφή των χρημάτων τους μπορούν να στείλουν ένα αίτημα επιστροφής των χρημάτων τους (φωτογραφία το εισιτήριο τους ή κωδικό παραγγελίας εμπόρου), στο hakou9@hotmail.com και ανάλογα με τον τρόπο που έκαναν την αγορά των εισιτηρίων τους θα γίνει άμεσα επιστροφή των χρημάτων τους
– Αν η αγορά έγινε με πιστωτική/χρεωστική/viva wallet η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει άμεσα με πίστωση στην κάρτα τους.
– Αν η αγορά έγινε με μετρητά, παρακαλούμε να μας στείλετε και έναν τραπεζικό λογαριασμό όπου επιθυμείτε να γίνει η επιστροφή των χρημάτων σας.

Επιτέλους ξανά μαζί! Μετά από ένα πολύ δύσκολο και μοναχικό χειμώνα, συναντιόμαστε όλοι μαζί στη συναυλία του Βασίλη την Παρασκευή 13 Αυγούστου στο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας.

Τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την εμπειρία μιας live συναυλίας, τη διάδραση μεταξύ κοινού και τραγουδιστή, το αίσθημα να γινόμαστε όλοι ένα, μια μεγάλη παρέα και να τραγουδάμε μαζί τα αγαπημένα μας τραγούδια. Και αυτό ο Βασίλης το ξέρει πολύ καλά. Και είναι ανυπόμονος για την Παρασκευή 13 Αυγούστου, γιατί όπως έλειψαν σε μας οι συναυλίες, το ίδιο και περισσότερο έλειψαν σε αυτόν.

Έτοιμος από καιρό, θα μας τραγουδήσει όλα όσα θέλουμε να ακούσουμε: τα πολιτικά του, τα ερωτικά του, τις επιτυχίες του, τα δικά του αγαπημένα, αλλά και φρέσκα τραγούδια από τον νέο του δίσκο «Αντίλαλος». Πάντα με τη μοναδική φωνή του, το έντονο συναίσθημα και την τρυφερή διάθεση του αιώνιου έφηβου. Μαζί του οι μόνιμοι συνεργάτες, με τον Αντρέα Αποστόλου στις ενορχηστρώσεις, καθώς και οι φωνές της Μαίρης Μπρόζη και του Απόστολου Μόσιου.

Μαζί του οι μουσικοί:

Πιάνο – keyboards: Αντρέας Αποστόλου
Ηλεκτρικό Μπάσο: Βαγγέλης Πατεράκης,
Τύμπανα: Στέφανος Δημητρίου
Βιολί – τραγούδι: Μαίρη Μπρόζη
Κιθάρες – τραγούδι: Απόστολος Μόσιος
Κιθάρες: Γιάννης Αυγέρης
Επιμέλεια ήχου: Αλέξανδρος Μπίτος, Λυσιέν Κλίμης
Επιμέλεια φώτων: Γιάννης Δίπλας
Ενορχήστρωση : Αντρέας Αποστόλου