Σε ελληνικούς προορισμούς 7 στις 10 κρατήσεις του Apollo

Η Ελλάδα εξακολουθεί να συνιστά τον αγαπημένο προορισμό των Νορβηγών κι αυτό το καλοκαίρι, όπως αποδεικνύουν οι κρατήσεις του ταξιδιωτικού οργανισμού Apollo, σύμφωνα με τις οποίες 7 στις 10 αφορούν έναν ελληνικό προορισμό, με την Κρήτη, τη Ρόδο και την Πάργα να συνιστούν τις κορυφαίες επιλογές. 

Ο Apollo συνδέει αυτό το καλοκαίρι τη Δανία με την Κρήτη, τη Ρόδο, την Πάργα, τη Σάμο, την Κάρπαθο, τη Ζάκυνθο, την Κω, τη Λέσβο, τη Λήμνο, τη Λευκάδα και τα Σύβοτα. Μάλιστα, η πρώτη πτήση προς την Ελλάδα αναμένεται να αναχωρήσει στις 11 Ιουνίου για την Κρήτη, από την Κοπεγχάγη.

“Η Ελλάδα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με ένα ελεγχόμενο άνοιγμα της χώρας και οι συνεργάτες μας είναι έτοιμοι να καλωσορίσουν τους επισκέπτες, με ανοιχτές αγκάλες και να τους προσφέρουν διακοπές σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Γνωρίζουμε ότι η λαχτάρα για ταξίδι είναι έντονη μεταξύ των Δανών, οπότε ανυπομονούμε να μπορέσουμε να στείλουμε ξανά τους Δανούς στην Ελλάδα για διακοπές. Επιπλέον, επιλέξαμε να επεκτείνουμε τη σεζόν σε περισσότερους ελληνικούς προορισμούς και το φθινόπωρο, έτσι ώστε να είναι δυνατόν όσοι περισσότεροι το επιθυμούν να ταξιδέψουν προς τη χώρα”, λέει ο διευθυντής Πωλήσεων του Apollo, Glenn Bisgaard.

Μέσω της πανδημίας, η Apollo εισήγαγε πιο ευέλικτους όρους κράτησης για τους πελάτες της, με έμφαση στην ασφάλεια και την ευελιξία, γεγονός που οδήγησε σε αυξημένο ενδιαφέρον για κρατήσεις. Μεταξύ άλλων, οι πελάτες του ταξιδιωτικού πράκτορα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν εκ νέου κράτηση του ταξιδιού τους έως και 14 ημέρες πριν από την αναχώρησή τους, και, επιπλέον, ο Apollo παρέχει  εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 7 ημερών στην περίπτωση που το ταξίδι πρέπει να ακυρωθεί λόγω νέων ταξιδιωτικών οδηγιών και περιορισμών.

“Σε στιγμές αβεβαιότητας, η ανάγκη για ασφάλεια αυξάνεται και είμαι περήφανος που λέω ότι δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο, πιο ασφαλές ή πιο ευέλικτο να κλείσετε ένα ταξίδι μαζί μας από ό,τι είναι σήμερα. Το Apollo είναι η ασφαλής επιλογή “, σημειώνει ο Bisgaard.

Αρχικά, οι πιο ευέλικτες πολιτικές του τουριστικού οργανισμού αφορούσαν μόνο στα καλοκαιρινά ταξίδια. Ωστόσο, λόγω της έντονης αύξησης της ζήτησης για ταξίδια και τον χειμώνα, ο Apollo επέλεξε να επεκτείνει το «Πακέτο Ασφάλειας», έως τον Απρίλιο του 2022, συνιστώντας, μάλιστα, τον μοναδικό ταξιδιωτικό πράκτορα που προβαίνει σε μια τέτοια κίνηση στη Σκανδιναβία.

Οι πρώτες πτήσεις του Apollo αυτό το καλοκαίρι:
Από την Κοπεγχάγη
Φουερτεβεντούρα: 27/5
Κρήτη: 11/6
Σάμος: 12/6
Ρόδος: 13/6
Κάρπαθος: 13/6
Πάργα, Σύβοτα, Λευκάδα: 14/6
Ζάκυνθος: 15/6
Κως: 18/6
Μαγιόρκα: 19/6
Λέσβος: 20/6
Λήμνος: 26/6
Κροατία: 26/6
Κύπρος: 3/7

Από το Μπίλουντ
Φουερτεβεντούρα: 30/5
Κρήτη: 12/6
Ρόδος: 13/6
Πάργα, Σύβοτα, Λευκάδα: 21/6

Από Άαλμποργκ
Κρήτη: 26/6

Πηγή