Equal Society: Πρόσκλησης κοινωνικής επιχειρηματικότητας

Δημιούργησε την επιχείρησή σου σήμερα!

Ενδιαφέρεστε να ξεκινήσετε μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα και δεν ξέρετε πως; Έχετε μια επιχειρηματική ιδέα και δεν γνωρίζετε πώς να την υλοποιήσετε;

Το Κέντρο Στήριξης Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο) «Social Value» στο νησί της Λευκάδας, ένα από τα 11 επίσημα κέντρα σε ολόκληρη την  Ελλάδα, βρίσκεται δίπλα σας και σας παρέχει όλα τα απαραίτητα γνωσιακά και οργανωτικά εφόδια ώστε να δείτε την ιδέα σας να γίνεται πράξη.

Τα στελέχη  του Κέντρου Στήριξης Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας , βρίσκονται στο πλευρό σας για να σας παρουσιάσουν  τα βήματα και τις προοπτικές για μια κοινωνική επιχείρηση στη Λευκάδα, να σας βοηθήσουν να οργανώσετε αποτελεσματικά την ιδέα σας και τέλος να τη δείτε να γίνεται πράξη!

Το Κέντρο Στήριξης Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας  της Λευκάδας αποτελεί ένα ερευνητικό και συμβουλευτικό κέντρο για τις κοινωνικές επιχειρήσεις και τους κοινωνικούς επιχειρηματίες της περιοχής αλλά και έναν δυναμικό πόλο ενημέρωσης.

Το κέντρο μας έχει καταφέρει έως σήμερα:

  • Τη δημιουργία 7 Κοινωνικών Επιχειρήσεων στη Λευκάδα τη στιγμή που υπήρχε μόνο μία
  • Τη δημιουργία συνολικά 7 Business Plans για τις υφιστάμενες ΚΟΙΝΣΕΠ

Εξασφαλίστε την δημιουργία και επιτυχία της επιχείρησης που ονειρεύεστε   μέσα από τα ολοκληρωμένο σχεδιασμό συμβουλευτικής και υλοποίησης που σας παρέχουμε!

Επισκεφθείτε το γραφείο μας στην πόλη της Λευκάδας σήμερα!

Διεύθυνση: Ιωάννου Γαζή 12, Λευκάδα – Τηλ.: (+30) 26453 02011 – e mail: kalo@equalsociety.gr – Web: www.kalolefkada.gr