Rapid tests την Τρίτη 13 Απριλίου στο Επιμελητήριο Λευκάδας

Το Επιμελητήριο Λευκάδας στηρίζει εμπράκτως την επανεκκίνηση του λιανεμπορίου, την οποία άλλωστε ζητούσε εδώ και μήνες από την Κυβέρνηση και στέκεται στο πλευρό των επιχειρήσεων, που τον τελευταίο χρόνο έχουν πληγεί βαρύτατα από τα αλλεπάλληλα lockdown.

Στo πλαίσιο της αδιάκοπης στήριξης της επιχειρηματικότητας και των συνεχών δράσεων για τον έλεγχο της διασποράς του covid-19,  με την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου,  το Επιμελητήριο Λευκάδας σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Υγείας του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), διοργανώνουν για ακόμη μία φορά rapid tests για τους επαγγελματίες, εργαζόμενους και καταναλωτές  το πρωί της Τρίτης 13 Απριλίου 2021, από τις 09:30 π.μ. έως τις 11:00 π.μ., στα γραφεία του Επιμελητηρίου Λευκάδας (Γολέμη 5-7).

Θα πρέπει να:

  • Να γνωρίζετε τον ΑΜΚΑ σας
  • Να έχετε μαζί σας αστυνομική ταυτότητα.

Μέσω της πρωτοβουλίας αυτής, το  Επιμελητήριο Λευκάδας στοχεύει αφενός στην προστασία της δημόσιας υγείας και αφετέρου στην απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας του λιανεμπορίου και τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, προκειμένου να τα καταφέρουμε να κρατηθεί ανοιχτή η αγορά.

«Στηρίζουμε τις τοπικές επιχειρήσεις»- «Κάνουμε τις αγορές μας με ασφάλεια»

Επιμελητήριο Λευκάδας