Σημαντική δωρεά στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας από το Επιμελητήριο Λευκάδας

Στη δωρεά 2 συσκευών μηχανικής υποστήριξης της αναπνοής-  BiPAP 25 S GII RESmart BMC για την κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου Λευκάδας προέβη το Επιμελητήριο Λευκάδας.

Την απόφαση για δωρεά, έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου μετά από εισήγηση του Προέδρου και επικοινωνία με τον Διοικητή του νοσοκομείου, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης του δύσκολου & σημαντικού έργου που παρέχει το Νοσοκομείο.

Στα πλαίσια των κρίσιμων ημερών που βιώνουμε, το Επιμελητήριο Λευκάδας  συνεχίζει να ανταποκρίνεται ενεργά στις αυξανόμενες & έκτακτες ανάγκες του κοινωνικού συνόλου που προκύπτουν. Δεδομένου αυτού, σε συνέχεια της ενίσχυσης του  Γενικού  Νοσοκομείου Λευκάδας με εξειδικευμένες μάσκες και φόρμες προστασίας για τον covid-19 τον Απρίλιο του 2020, το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου προέβη τώρα στην σημαντική αυτή δωρεά.

Από την πλευρά του, ο Διοικητής του νοσοκομείου κ. Μπάκαβος ευχαρίστησε τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου για την ουσιαστική της συμβολή στον αγώνα των υγειονομικών υπηρεσιών της πανδημίας.

Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος
Σκιαδαρέσης Σωτήρης