Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λευκάδας: Χριστουγεννιάτικες κάρτες για τους ασθενείς των αντικαρκινικών νοσοκομείων

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λευκάδας καλεί μικρούς και μεγάλους να φτιάξουν χριστουγεννιάτικες κάρτες και να γράψουν ευχές για τους ασθενείς των αντικαρκινικών νοσοκομείων.

Στα πλαίσια ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης της κοινωνίας για τα θέματα που αντιμετωπίζουν οι καρκινοπαθείς, καλούμε τους πολίτες να γράψουν αισιόδοξες ευχές για τις ημέρες των Χριστουγέννων και να γεμίσουν με χαρά και δύναμη τις ψυχές συνανθρώπων που αγωνίζονται για τη ζωή.

Μπορείτε να γράψετε τις ευχές σας σε χριστουγεννιάτικες κάρτες ή να δημιουργήσετε και να ζωγραφίσετε τις δικές σας κάρτες. Να τις εσωκλείσετε σε φάκελο, τον οποίο θα ρίξετε στο κουτί που θα βρείτε στην είσοδο του Δημαρχείου (επί της οδού Υποσμ. Κατωπόδη) καθημερινά από τις 8:00 πμ – 14:00 μμ και ως τις 17 Δεκεμβρίου 2020.

Οι κάρτες που θα συγκεντρωθούν, θα αποσταλούν στην Win Cancer και στη συνέχεια θα διατεθούν σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, ιδιαίτερα τώρα που τα επισκεπτήρια στα νοσοκομεία έχουν περιοριστεί.

Η Win Cancer είναι Άτυπη Εθελοντική Οργάνωση Κοινωνικής Αλληλεγγύης η οποία παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη και πληροφόρηση, ενεργοποιώντας εθελοντές και συμβάλλοντας μέσω της δράσης της στον αντικαρκινικό αγώνα.

Πληροφορίες: 2645360524

Από το Δήμο Λευκάδας