Πρωτοβουλία «Μικροί Υπότροφοι»: Υποτροφίες για παιδιά  στις ξένες γλώσσες από την Equal Society

Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά η Equal Society επιστρέφει με την πρωτοβουλία «Μικροί Υπότροφοι» και σε συνεργασία με τα ξενόγλωσσα φροντιστήρια της Λευκάδας στέκεται στο πλευρό των μαθητών από οικονομικά αδύναμες οικογένειες προσφέροντας Υποτροφίες για την εκμάθηση ξένων γλωσσών.

Μέσα στο γενικότερο κλίμα αβεβαιότητας και ανασφάλειας που βιώνουμε λόγω των περιοριστικών μέτρων που έχουν ληφθεί για την πρόληψη της εξάπλωσης του ιού COVID-19, ο Οργανισμός στέκεται δίπλα στις οικογένειες που δυσκολεύονται να καλύψουν τις βασικές εκπαιδευτικές ανάγκες των παιδιών τους και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν την αίτησή τους προκειμένου να ενταχθούν στην πρωτοβουλία «Μικροί Υπότροφοι» που προσφέρει ίσες ευκαιρίες στην εκπαίδευση μιας ξένης γλώσσας.

Δικαιούχοι του προγράμματος είναι άπορες οικογένειες, παιδιά άνεργων γονέων, πολύτεκνοι, τρίτεκνοι και γενικά ευπαθείς ομάδες της Λευκάδας. Οι αιτήσεις υποβάλλονται στο γραφείο των Δομών της Equal Society στην  οδό Γουλιέλμου Δαίρπφελδ και Δημ. Βερροιώτη (είσοδος από Βούλη Βρεττού), στην κεντρική πλατεία Λευκάδας από την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου έως και την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου. Για αιτήσεις συμμετοχής και για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν καλέσουν και να κλείσουν ραντεβού στο 26450.22578.

Βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή των μαθητών στις Υποτροφίες είναι να μην έχουν ήδη εγγραφεί σε κάποιο ιδιωτικό φροντιστήριο, από το οποίο θα χρειαστεί να διακόψουν. Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι να ενταχθούν στο πρόγραμμα παιδιά οικογενειών, τα οποία λόγω οικονομικής αδυναμίας δεν θα μπορέσουν φέτος να παρακολουθήσουν μαθήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες επσκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο https://www.spoudazomeypotrofia.gr/mikroi-upotrofoi